Тръкстън, Хемпшир. Екип на английската специализирана благотворителна асоциация Mission Motorsport

...
Тръкстън, Хемпшир. Екип на английската специализирана благотворителна асоциация Mission Motorsport
Коментари Харесай

Англичани изминаха рекордните 760 километра с Renault ZOE

Тръкстън, Хемпшир. Екип на британската профилирана благотворителна асоциация Mission Motorsport е сложил нов международен връх за изминато разстояние с представител на 100% електрическото Renault ZOE.

По време на неповторимата самодейност, в която са се присъединили британски ветерани, съпрузи на интензивно служещи военни и експерти по икономично шофиране (hypermiling), екипът на Mission Motorsport е разчитал и на специфични гуми на започващата компания ENSO, която работи извънредно в региона на електрическата подвижност.

Използваният по време на провелият се на именитата писта Тръкстън опит представител на Renault ZOE е бил изцяло общоприетоо осъществяване, като единствената смяна е била обвързвана с монтирането на високоефективните гуми на ENSO.

Новото най-хубаво достижение е 475.4 благи, което е доста по-добро от предходното такова от 351 благи, записано през 2018 година във Франция.

Организаторите споделят, че записаната междинна скорост на придвижване на електрическия автомобил по време на траялото повече от 24 часа тестване е била малко над 30 км/ч, само че за сметка на това регистрираната самостоятелност е съвсем два пъти по-голяма от заводската такава за ZOE от 245 благи (WLTP протокол).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР