Тръгвам си от МВР с високо и гордо вдигната глава.

...
Тръгвам си от МВР с високо и гордо вдигната глава.
Коментари Харесай

Отстраненият главен секретар на МВР: Не съжалявам за нищо, което съм направил

" Тръгвам си от Министерство на вътрешните работи с високо и гордо вдигната глава. Не скърбя за нищо, което съм направил ", съобщи пред публицисти отстраненият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Той сподели още, че не се срами от нищо и по тази причина не се крие. Не е и афектиран за това, че е махнат, а " го боли " от метода, по който това е направено.
„ През цялото време моите дейности са били в името на върховенството на закона за запазване живота и здравето на българските жители и публичния ред. Не се срамя от нищо и поради това стоя пред вас, не се укривам. “, сподели Иванов.
 Станаха ясни претекстовете за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи от служба Станаха ясни претекстовете за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи от служба
Един от претекстовете за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов от служба е полицейското принуждение по време на митингите...
„ 22 години от живота ми минаха и по никакъв метод не съм си представям, че моята кариера в Министерство на вътрешните работи ще завърши по този метод. Знам какви са били моите дейности, знам от какво съм се управлявал “, сподели още той.
Иванов изясни, че никой не го е потърсил, с цел да бъде осведомен, че ще бъде отхвърлен , а е научил това от медиите. Потърсен е, когато указът на президента му е бил връчен.
„ Никой до този миг не ме е търсел, не ме е питал какво направи, за какво го направи, дай пояснение ", добави той.
Относно претекстовете, поради които е отхвърлен, Иванов изясни, че в началото му е отказвано да разбере какви са те.
 Сменят и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов Сменят и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов
Правителството желае промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Това оповестиха от държавната пресслужба. Тази вечер на подп...
„ Министерство на вътрешните работи и българските служители на реда не пазят дадена партия или политическо придвижване, а пазят институции. За мен тогава бяха едни съвършено проведени интервенции. Аз поех цялата отговорност “, съобщи той.
Във връзка със записите на побой над жители зад колоните на Министерския съвет Иванов съобщи, че има осъществена дисциплинарна инспекция и осъдени чиновници, само че не пожела да даде повече детайлности.
По думите му няма началник, който да каже на своите подчинени „ бийте “. Самият той като редови чиновник на Министерство на вътрешните работи не е получавал сходни инструкции.
„ Ако някой издаде такова предписание, той няма място в редиците на Министерство на вътрешните работи “, безапелационен бе Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР