Трагично началото на новата година в Нови Искър. Телата на

...
Трагично началото на новата година в Нови Искър. Телата на
Коментари Харесай

Телата на 2 мъже, 2 жени и дете бяха открити в къща в Нови Искър

Трагично началото на новата година в Нови Искър. Телата на петима души - две дами, двама мъже и 12-годишно момче, са открити в къща в квартал " Изгрев ".

Столичната полиция обяснява събитията към тежкия случай. Полицията работи по всички версии. Най-вероятно става въпрос за ликвидиране. Другата версия е ликвидиране и самоубийство. По данни на Спешна помощ по труповете е имало следи от принуждение.

Телата са на 60-годишни мъж и жена, на момиче и момче - на 20 и на 18 години, и на 12-годишно момче.

На място е основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов. Пристигна и основният прокурор Сотир Цацаров, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Както към този момент стана ясно, през днешния ден следобяд мъж подал сигнал в столичната полиция, че не може да се свърже по телефона със собствен непосредствен, с който всекидневно са в постоянен контакт. Към адреса в Нови Искър били изпратени патрули от Второ РУ-СДВР. В къщата са открити общо пет тела.

" Работим по всевъзможни версии. Уведомен е и министър председателят. Много е тежко закононарушението, в случай че има закононарушение. Надявам се бързо да стигнем до истината ", съобщи по-рано вътрешният министър Валентин Радев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР