Трафикът между Пловдив и Асеновград е много натоварен. Правим всичко

...
Трафикът между Пловдив и Асеновград е много натоварен. Правим всичко
Коментари Харесай

Кръговото кърстовище на пътя Пловдив – Асеновград е готово на 85%, похвали се Борисов

Трафикът сред Пловдив и Асеновград е доста претрупан. Правим всичко допустимо, с цел да може хората да пътуват по-бързо и комфортно сред двата града, написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук " след ревизия на пътя.

"Проверих построяването на кръговото кръстовище на пътя, за което се планува да прерасне във възел с надлез. Доволен съм от темповете на строителство, обектът е подготвен на 85% ", написа министър-председателят.

Преди това той се срещна с хора от „ Столипиново”. „ Спортът е значим, а не от кой тим сме. Искаме да ви помолим в болничното заведение да има Бърза помощ. Много млади момчета умряха. И в селата няма. Поне една кола за спешна помощ да имаме”, помолиха премиера жителите на пловдивския квартал. Той им отговори, че кметът ще го запознае с ситуацията.

Премиерът продължава обиколката си в района на Пловдив. След срещата си с футболните управления и почитателите на "Локо " и "Ботев ", той се срещна с възпитаници от пловдивско главно учебно заведение, а по-късно инспектира строителството на Асеновградско шосе Следващата му среща бе с учениците и учителите от ОУ "Петко Каравелов ".

Борисов бе посрещнат с овации. От учебното заведение го помолиха за подпомагане за строителството на физкултурния салон. Той съобщи, че кабинетът е решил да подкрепи 50 учебни заведения. "Досега каквото съм заречен, съм го извършил ", означи той.

Премиерът се спря и беседва с жители на Асеновград и с възпитаници и учители от ОУ "Петко Каравелов ". "Пазете си децата, те са значимите ", сподели той.

"Помня на Горанов детето като беше малко и ми сядаше ей тук на рамото. Баща му вика, недей бе, не сядай там, а то неее, тук ще седнал съм. Така, че слушайте децата, те са интуитивни и доста има какво да научим от тях ", добави Борисов.

Премиерът отдели време за фотоси с хората. "Ако не ви харесват, ще повторим. Не се ядосвайте за нищо ", съобщи той.

"Айде, наборе ", прикани той един мъж. "Днес един идва да се снима с мен, вика ми "Бате Бойко ", но по-голям от мен. Викам му, какъв "Бате " съм ти аз ", пошегува се той. "Вие по този начин ще си останете - "Бате Бойко ", му отговори жена от чакащите да се снимат с него.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР