Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да

...
Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да
Коментари Харесай

Ще изневерят ли на традициите Уилям и Кейт

Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да поздравят поданиците си с виртуална коледна картичка. Кралят и кралицата-консорт към този момент го направиха, и беше въпрос на време да забележим и тази на принца и принцесата на Уелс.
 Крал Чарлз, кралицата-консорт Камила и първата им публична коледна картичка като монарси
Първата Коледа на Чарлз и Камила като монарси

Ето по какъв начин ще поздравят околните си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха непубликувана до момента фотография в формалния си Instagram профил, с която да пожелаят радостни празници на всичките си почитатели.

Снимката демонстрира цялото семейство - Уилям и Кейт дружно с деветгодишния Джордж, седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис, измежду идиличен зелен пейзаж. Според People фотографията е направена по-рано тази година в Норфолк от Мат Поршъс.

Най-вероятно мястото на фотографията е някъде край Анмър Хол - къща, която е част от Сандрингам Истейт и където Кейт Мидълтън се усеща " най у дома " по личните й думи. Утре, 15 декември, пък е коледният концерт с нейно присъединяване в Лондон.

Очаква се точно в Сандрингам кралското семейство да прекара и празниците - още една традиция, наложена в последните десетилетия от Елизабет Втора. Това ще е първата Коледа без кралицата, в която домакини ще бъдат Чарлз и Камила.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР