Традиционно, пролетта и летата са най-предпочитаните сезони за фамилни обиколки

...
Традиционно, пролетта и летата са най-предпочитаните сезони за фамилни обиколки
Коментари Харесай

На четири колела из Европа

Традиционно, пролетта и летата са най-предпочитаните сезони за фамилни обиколки из Европа. Старият континент примамва като магнит с исторически забележителности, изложения и концерти, които възстановяват вярата, че в предизвикателните времена, в които живеем, силата и устойчивостта на духа са като твърдата земя, която дава сигурност и като крилете, които подаряват чувство за независимост и липса на боязън.

В по-голяма част от страните в Европа, пандемичните ограничения са към този момент свалени и визитата на галерии, музеи и концертни зали е допустимо без маска. Препоръчително е обаче, когато предприемате сходно премеждие, да ревизирате още един път условията на съответната страна и да маркирате наложителните места за посещаване.

В някои от европейските столици се чака огромен приток на туристи, което е обяснимо поради дългия интервал на усложнено пътешестване, по тази причина е добре да планирате и най- дребните елементи от ваканцията с изключително вглеждане в детайлите. Така да вземем за пример, е целесъобразно да направи онлайн резервация за посещаване на музей или изложба, както и да се уверите, че определените от вас изложения не са с изменени дати. Пандемията провокира лек безпорядък в планирането на арт събития, само че с помощта на съответно обновените уеб сайтове, избягването на разминавания и разочарования е изцяло допустимо.

Неслучайно една от топ дестинациите на идните месеци е Венеция.



В един от най-романтичните градове в международен мащаб се организира 59-та галерия на модерно изкуство, която тази година е под мотото – Milk of Dreams. От 23-и април до 27-и ноември, градът, в който e роден безконечният ухажор Джакомо Казанова, посреща актьори, фенове на изкуството и профилирана аудитория – галеристи, колекционери и публицисти, с цел да покаже селекция от най-хубавото в изкуството. Успоредно с двете пространства, където е подредена експозицията – „ Джардини “ и „ Арсенале “, най-големите арт институции в града също нападат с забавни оферти.

Така да вземем за пример, в дейното време на Биеналето, известният индийски актьор Аниш Капур ще открие своята фондация, а пък фондация „ Прада “ ще покаже една от най-вълнуващите експозиции в международен мащаб  - „ Човешкият мозък “. От години създателката на фондацията, стилната дизайнерка Миуча Прада финансира проучвания в тази посока на екипи, ръководени от най-хубавите експерти, и се чака резултатите и изнесената информация за смаят освен с размера на изследванията, само че и с многочислените качества на мозъка, за които даже и не подозираме.

Париж, Лондон, Рим и Милано са другите желани дестинации, в които сполучливо могат да се съчетаят разходки, кулинарни завършения и визити в музеи и галерии. Ако обаче сте измежду туристите, които обичат излизането отвън общоприетата рамка на пътешествия, заложете на кола чартърен. Така ще имате шанса да разгледате не набелязаните от вас градове, само че и региона към тях. Агенциите за коли чартърен разполагат с огромно многообразие от коли, а постоянно са и склонни да предложат забавни местоположения наоколо от главното ви местонахождение. Не забравяйте да се уверите, че измежду персоналните ви документи е и шофьорската ви брошура.



Телефонът от дълго време е с сан на наложителен аксесоар, поради опцията да уловите неуловимото и да го запазите за спомен. А, в случай че държите на обичаните си ежедневни ритуали, не забравяйте й новото си плътно устройство за нагряване на тютюн - lil SOLID 2.0. Страната ни е измежду първите в Европейския съюз, която се радва на корейското софтуерно знамение дружно с Полша и Чехия. При устройства за нагряване на тютюн като lil Solid 2.0 има нагряване до доста по-ниски температури, спрямо пушенето на горими цигари. По-ниската температура на нагряване отделя доста по-малко нездравословни и евентуално нездравословни субстанции, а някои от тях въобще липсват. Парата, която се отделя при бездимната опция, се назовава аерозол – дребни водни капчици, диспрегнирани във въздуха, които съдържат никотин и доста по-малко количества и тип нездравословни субстанции, само че няма твърди частици и катрани. Отделеният аерозол не се просмуква в облекла и дамаски и не замърсява въздуха в затворени пространства.

Прияното пътешестване и прекарване стартират с качествена подготовка, а съществуването на всички нужни движимости за персоналния комфорт е добър старт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР