Ти да видиш що нещо е лИбовта, майтапят се познати

...
Ти да видиш що нещо е лИбовта, майтапят се познати
Коментари Харесай

Ай, честито: Бащата на Надежда Вишева се ожени за 26-годишна мацка! (върти бизнес на морето)

Ти да видиш що нещо е лИбовта, майтапят се познати на Надежда Вишева, която драпа да се пребори за сърцето на Алек Младенов. В същото това време, на крилете на любовта се носи и родният й татко, който освен забил 26-годишно „ парче “, само че и неотдавна се венчал за него.

Новата брачна половинка на таткото на Надежда е съвсем двойно по-млада от нея и била много опитна в „ занаята “, шушукат източниците. Двете с Вишева са се виждали единствено незадълбочено, тъй като тя не поддържа топли връзки с родителя си.

Самата тя призна в предаването, че татко й ги изоставил, когато била още дребна и съвсем не се интересувал от нея и от майка й. „ Впоследствие леко затоплихме връзките си, само че това се случи наскоро и да си призная, не мога да го усещам непосредствен. По-скоро поддържаме връзка официално, когато се наложи, по празници и прочие “, изяснява русокоската.

Въпреки това тя останала потресена и се вбесила от младата жена на татко си, пред която самата тя наподобява дърта. Но консуматори подсещат, че Вишева не спря да разяснява годините на Магдалена Томова, с която са наборки – две години разлика не е нищо и това го знае „ всяко дете “…

„ Скъса се да плюе по Маги, а в този момент да я забележим какво ще дрънка за новата на татко си “, разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР