Традиционната коледна среща с децата, на които кметът Тодор Попов

...
Традиционната коледна среща с децата, на които кметът Тодор Попов
Коментари Харесай

Тодор Попов към децата, на които е настойник: Бъдете ученолю...

Традиционната коледна среща с децата, на които кметът Тодор Попов е аставник, се организира през днешния ден в Комплекса за обществени услуги на бул. " Александор Стамболийски ". На поканата за намира се отзоваха съвсем всички 15 деца, като се изключи едно, което има уважителни аргументи. Те получиха парична помощ за празниците.

" Бъдете здрави и ученолюбиви, тъй като това ще ви даде базата за едно по-добро ниво - сподели кметът. - Четете – в този момент има доста информация, а през днешния ден съумяват тези, които са по-последователни и по-иновативни. Не се опасявайте да се сблъскате със страховете и желанията си, само че в случай че нямате блян да изпълнявате желанията си, те ще си останат единствено стремежи. Материалната помощ е значима, само че по-важно е човек във значими моменти да откри съпричастност, схващане, добра дума, мотивация. Има един остарял израз, че най-скъпите неща на света са безвъзмездни – слънцето, въздуха, любовта, другарството... Затова бъдете хора и не забравяйте това! ".

Градоначалникът пожела още: " Да не се пречупва в никакъв случай вярата, че идната година ще е по-добра и устрема нещата да се случват по-добре. А те ще се случват по-добре, в случай че ние си ги случим. Моята баба преди време споделяше: „ Късмет, шанс, но както си го накъсметиш!”, по тази причина накъсметвайте! ".

Попов особено поздрави и чиновниците на Комплекса за обществени услуги и директорката на общинската дирекция, Димитрия Церова, за това, че към този момент толкоз години в Община Пазарджик обществените услуги са на високо равнище.

Екипът на Комплекса за обществени услуги беше подготвил почерпка и музикална празнична стратегия за гостенчетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР