Традициите не са това, което бяха. Традиционно бебетата едно време

...
Традициите не са това, което бяха. Традиционно бебетата едно време
Коментари Харесай

Родителите луднаха по бебешки "академии" за „добри обноски”!

Традициите не са това, което бяха. Традиционно бебетата едно време се занимаваха с простички неща – гукаха (на чист български!), пълзяха, оригваха се, ревяха, ритаха във въздуха безотговорно и още по-безконтролно дрънкаха с дрънкалки, написа " Трафик ".
Сега нещата са разнообразни. Днешните бебета гукат на британски – тъй като вървят на „ британски за бебета”. Вместо просто да пълзят, пеленачетата плуват. Вместо да размятат крачета неконтролируемо, те посещават йога за бебчета от 40 дни. Дрънкалките са сменени с „ музикални занимания в дребни групи за родители и деца на възраст от 3 месеца”.
А това с оригването и досадното реване… Забравете! Вече има детски академии за „ положителни обноски” – завършек на омазването до уши с каша, бебетата към този момент знаят по какъв начин се съблюдава етикет при хранене! И никакъв плач! Днешните бебета посещават групи, в които ги учат да бъдат „ изобретателни, усмихнати, радостни творци”!
Днешните бебета вървят на танци с мама и тати. И, забележете - не танцуват на фона на „ Зайченцето бяло”, а на разнообразни стилове музика: поп, джаз, реге, хип-хоп, R&B, класическа, латиноамериканска, африканска и… ориенталска. На днешните бебета не им пеят бабите – те вървят на концерти за бебоци, където се радват на известни произведения от оперната и балетната класика, изпълнени онлайн на пиано, цигулка, флейта или мини оркестър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР