Този въпрос ме учудва, но ме ласкае, защото тези слухове

...
Този въпрос ме учудва, но ме ласкае, защото тези слухове
Коментари Харесай

Шишков се поласка от въпрос дали ще е кандидат за кмет на София

" Този въпрос ме учудва, само че ме ласкае, тъй като тези клюки са оценка на моята работа “. Така служебният районен министър Иван Шишков отговори на въпрос по БТВ дали ще бъде претендент за кмет на София.

Според него този слух е оценка за добре свършената от него работа в служебния кабинет.

„ В персонален проект желая да изкажа надълбоко отвращение за някои неща, които в последно време се закачат на служебния кабинет и респективно – на президента. Възмущава ме, че се приказва за „ петата колона “, за това, че сме русофили и пазиме ползите на друга страна. Първото нещо, което служебният кабинет направи, е да откачи България от съветския газ – това, което не направиха другите в границите на техните мандати. Ние пуснахме интерконектора – това беше опцията изрично да се откачим от съветския газ. Една политическа мощ, която построи „ Балкански поток “, сега удобно стои и гледа по какъв начин упрекват президента, че е русофил “, съобщи Шишков.

Служебният районен министър акцентира също, че не е правилно изказванието, че не е издигнат и метър от автомагистралите за последните 10 месеца.

„ Ние имаме над 30 км, които сме въвели в употреба. Одобрил съм над 100 км Подробен устройствен план за нови автомагистрали, в това число дотъкмяване на „ Струма “ до граничния пункт “, посочи министърът.

Шишков сподели, че познава добре номинираният за районен министър в проектокабинета „ Денков-Габриел “ Андрей Цеков и счита, че той ще довърши започнатото от служебния кабинет.

Като неотложни задания пред неговия правоприемник Шишков уточни довършването на автомагистрала „ Струма “ и укрепването на свлачището пред тунел „ Железница “.

Служебният районен министър акцентира, че интензивно е работил за свързването посредством инфраструктурата на България с Европа. По думите му европейската съгласуваност на България е проблем, който обратно във времето е бил пренебрегнат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР