Стопкадри Нова Тв Завръщането на Цвети при Гладиатори бе прието на

...
Стопкадри Нова Тв
Завръщането на Цвети при Гладиатори бе прието на
Коментари Харесай

Виолета побесня след завръщането на Цвети при Гладиатори

Стопкадри Нова Тв
Завръщането на Цвети при Гладиатори бе признато на нож от Виолета в Игри на волята.
Тя призна, че не е щастлива да види още веднъж Цвети.

„ Все отново не ми беше прелестно, че се върна, чаках друга да се върне. Не че ми обърква проектите, просто ми е кофти за Теди, тъй като Теди е готина и заслужаваше да играе още малко играта “, призна Виолета в шоуто по Нова Тв.

Цвети обаче не й остана длъжна.

„ На Виолета сигурно не й било прелестно. Видях й реакцията, не беше щастлива от този факт. Напротив, беше й много гадно, че съм се върнала, само че през днешния ден считам, че потвърдих на племето, че изобщо не съм за подценяване и че съм съумяла да победя “, разяснява Цвети.

Впоследствие Виолета пък се впусна в разсъждения по какъв начин Цвети ще похарчи 100-те златни гроша, които завоюва след борбата с Мудева.

„ Тези 100 гроша, които Цвети има, допускам, че Крум ще я посъветва по какъв начин да ги похарчи, само че аз пък считам, че тя няма да ги похарчи както Крум желае, тъй като Цвети видя цената на 100-те гроша и какво могат да създадат – измъкнаха от чистилището. Така че надали съгласно мен тя ще рискува със своите грошове за идеята на Крум “, допусна Виолета.

Самият Крум пък очевидно бе задоволен от завръщането на Цвети, защото усещаше персонална виновност, че не й е обезпечил преимущество пред Мудева в елиминационната борба, откакто загуби първата борба от Рълев.

„ Със своето връщане Цвети сигурно нарави забавна играта. Смятам, че в случай че Мудева се беше върнала, нещата щяха да са тотално в превес на дугата коалиция, ставаха 5:2 и играта просто се обезмисляше значително. Но в този момент Цвети се върна и играта се връзва доста крепко. Със сигурност ще е много забавна и ще можем да се противопоставим по един много друг метод на другата коалиция “, разяснява Крум.

Инфо: Петел.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР