“Този терористичен акт е срещу цялата държава и национална сигурност

...
“Този терористичен акт е срещу цялата държава и национална сигурност
Коментари Харесай

Сийка Милева: Терористичният акт срещу Иван Гешев е акт срещу цялата държава

“Този терористичен акт е против цялата страна и национална сигурност на България. Ние ще създадем всичко допустимо освен поради него, а поради цялата Прокуратура. Недопустимо е някой да мисли, че това е инсцениран акт, това е несериозно ”, това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева на митинг пред правосъдната палата в София ", осведоми БГНЕС.

 

Милева изрази мнение, че магистратите са излезли на митинг, с цел да покажат, че не ги е боязън.

 

" Събрали сме се правосъдни чиновници, които дават живота и здравето си за обществото. Жерви сме на война против прокуратурата - с компромати, медийни офанзиви, изявления, лобистко законодателство и улични митинги. Не съумяха, само че се пробваха да убият основния прокурор. Опитът му за ликвидиране е подбудено освен от предпочитание за физическото му заличаване на лица от престъпния контингент, олигарси и политици, подсъдими и обвинени. С този противен и показателен акт желаят да покажат на всички нас, че с натискането на един бутон могат да убият един човек. Благодарение на Бог нямаше потърпевши, само че на следващия ден този гърмеж може да се намира в дома на всеки един от нас ", разяснява представителят на основния прокурор.

 

Магистрати, прокурори и следователи излязоха пред правосъдни покои или окръжни прокуратури в голям брой градове в страната, с цел да изразят своята съпричастност към основния прокурор Иван Гешев след опита за нападение над него на 1 май.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР