Този текст е част от специалната тема Ваканция, ура, с

...
Този текст е част от специалната тема Ваканция, ура, с
Коментари Харесай

Занимални на Витоша и край морето

Този текст е част от специфичната тематика " Ваканция, ура ", с която " Детски Дневник " още веднъж се старае да е в интерес на родителите с хрумвания за приятни и потребни занимания за децата през идните три месеца отмора. " Лято по вълните " показва хрумвания за това по какъв начин децата да прекарат лятото на море или езеро, на уроци по сърф или ветроходство, а в случай че предпочитате из планините - " Преходи из дивите планини и скаутски лагери " е вашето потребно управление.

Лятна занималня на Витоша

Цял ден игри и завършения на Витоша за деца от 4 до 12-годишна възраст предлага екипът на " Марина спорт " взаимно с " Детска архитектурна работилница ". Заниманията стартират на 17 юни и не престават до септември, разпределени в 12 седмици.

" Малкият индианец ", " Планетата и нейните континенти " и " Аз обичам природата " са някои от дванайсетте разнообразни тематични седмици на занималнята. Децата ще се забавляват с градинарство и зелена архитектура, ще майсторят с разнообразни материали като глина, пръст и дърво и ще се запознаваят с обичайни техники на строителството. Освен това в стратегиите са включени и леки преходи до местността Бистришко бранище и Голи връх.

 Занимални на Витоша и край морето
© Надежда Чипева, Капитал

Туроператорската организация " Мачирски спорт " ще забавлява децата с тематични седмици, свързани с опознаване на специалностите. Малчуганите ще бъдат в ролята на космонавти, търсачи на съкровища, метеоролози, ще изучват растенията като ботаници, ще бъдат зоолози, лесничеи, експериментатори, еколози, архитекти и археолози. Всичко това ще бъде съпроводено с преходи из Природен парк Витоша, катерене, яздене и други провокации.

Приключения по вълните
Палатков лагер, посещаване на забавни места, игри и забави дават обещание уредниците на приключенския морски легер на " Адвенчър нет ". Програмата се организира от края на юни и завършва при започване на септември. Палатковият лагер се намира в региона на къмпинг " Градина " и е ситуиран на брега на морето.

Шест дни морски завършения с програмата " Въжено морешествие " оферират уредниците на детски лагери " Тренелариум ". Пътешествието ще бъде при започване на септември и е уместно за младежи от 10 до 18 годишна възраст. Децата сами ще създадат палатков лагер в къмпинг " Силистар " и ще подготвят храната си. Програмата е цялостна с физически интензивности и включва пешеходни преходи, посещаване на антични тракийски селища, насочване в планинска среда с карта и компас, корабоплаване с катамаран в региона на Синеморец, както и занимателни игри.

 Занимални на Витоша и край морето
© Юлия Лазарова

Тематични вечери, йога, каране на каяк, спортни игри, уроци по SUP сърф и други занимания провеждат съдружие Go-Go Adventures на детския лагер " Морски завършения " в края на юни. Малчуганите ще разпънат палатките си на къмпинг " Якото място ", който се намира в региона на Китен, а за искащите против в допълнение възнаграждение се оферират и уроци по уиндсърф.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ваканция, ура 2019 (24)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР