Този сюжет може да бъде забелязан по няколко пъти в

...
Този сюжет може да бъде забелязан по няколко пъти в
Коментари Харесай

Инкасов автомобил спира всеки ден на пешеходна пътека пред кметството на Тракия

Този сюжет може да бъде видян по няколко пъти в седмица пред постройката на регион Тракия. Водачът на инкасов автомобил на СОТ 161 стопира необмислено на пешеходната пътека пред кметството и стои там, до момента в който сътрудника му зарежда банкомата, който се намира в постройката.

" Няколко пъти съм правила забележка на водачите, че като стопират по този начин, освен пречат на пешеходците, само че и затрудняват видимостта при завой, което може да аргументи злополука. Но реакция няма - в противен случай - на идващия ден отново са върху пешеходната пътека. Дори, когато наоколо има свободни места, те отново стопират върху пътеката " разяснява жителка на региона, която подаде сигнал до TrafficNews.

Проблемът е бил отвеян и до кмета на региона Костадин Димитров, който също е направил забележка на лидера на инкасовия автомобил да не нарушава разпоредбите. Той обаче е отказал да реалокира автомобила.

Репортер на уеб страницата се обърна към пловдивския офис на охранителната компания за коментар, като служителката от дежурния телефон даде обещание да ни свърже с шеф. В рамките на деня обаче това не се случи.

Тъй като въпросните коли не са със специфичен режим на придвижване, се надяваме да се намесят и виновните институции, които да глобяват нарушителите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР