Този представител на фаблетите има 5,99-инчов екран, 8-ядрен процесор, много

...
Този представител на фаблетите има 5,99-инчов екран, 8-ядрен процесор, много
Коментари Харесай

Oukitel Mix 2 – голям 18:9 смартфон с резолюция FHD+

Този представител на фаблетите има 5,99-инчов екран, 8-ядрен процесор, доста памет и двойна задна камера

Oukitel Mix 2 работи под ръководство на Android 7.0 с цялостен достъп до онлайн магазина за приложения Гугъл Play Store

Смартфоните стават все по-големи и към този момент се смятат за естествени устройствата с диагонал на екрана 5,5-6 инча, наричани фаблети. Те оферират по-голям комфорт за очите и като цяло покачват потребителското преживяване при игри, видео и всевъзможни приложения.

Един от забавните модели в тази категория е Oukitel Mix 2 – това е пълноразмерен (Full Screen) смарт телефон с 5,99-инчов екран в съответствие 18:9 и резолюция FHD+, или 2160х1080 пиксела, предлаган от онлайн магазина Tomtop. Сензорният екран е 10-точков, изпълнен по „ incell ” технология, с ярки, живи цветове.

Oukitel Mix 2 има двойна задна камера с резолюция 21MP + 2MP и предна камера 13MP

4G фаблетът стъпва на осемядрен чипсет MTK6757 Helio P25 с тактова периодичност до 2,39GHz, допълнен от цели 6GB оперативна памет (RAM) и 64GB непрекъсната памет (ROM). Подобна настройка подсигурява безпрепятствено осъществяване на приложения, игри и видео и всевъзможни други задания на смарт телефона.

Oukitel Mix 2 се отличава също с двойна задна камера, както е съвременно в последно време при смарт телефоните с искания за висок клас, с резолюция 21.0+2.0MP, автофокус и мълния. На гърба е ситуиран и 360-градусовият скенер на пръстов отпечатък. Предната камера също е на равнище, с резолюция 13MP и мълния, за качествени селфита.

Oukitel Mix 2 се отличава с пълноекранен дизайн, в настоящото съответствие 18:9

Производителят акцентира като достолепие на своя фаблет и батерията с потенциал 4080 мАч с бързо зареждане 9V2A. Твърди се, че тя обезпечава до 8 часа игри, до 8 часа FHD видео или до 22 часа диалози в 3G мрежа. Батерията се зарежда на 100% за към 90 минути, до 30% от потенциала – единствено за половин час и до 65% – за не повече от един час.

Oukitel Mix 2 работи под ръководство на операционна система Android 7.0, в мрежи 2G, 3G и 4G, с цялостен достъп до онлайн магазина за приложения Гугъл Play Store. Устройството има два слота за сим карти, единият от които може да се употребява за карти памет с потенциал до 512GB, налични са също наложителните безжични модули Wi-Fi и Bluetooth.

Oukitel Mix 2 е стилно устройство, лек и тъничък, наличен в черен и наследник цвят

В момента фаблетът Oukitel Mix 2 се предлага на цена от $199,90 в онлайн магазина Tomtop, с безвъзмездна доставка. Моделът има размери 15,7х7,5х0,92 см и тегло към 207,8 грама. Комплектът на устройството включва самия телефон, USB кабел, захранващ адаптер, силиконов калъф, игла за механизма на сим картите, протектор за екрана и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР