Този път Бориславова едва ли ще се откаже от депутатското

...
Този път Бориславова едва ли ще се откаже от депутатското
Коментари Харесай

Лена твърдо влиза в парламента, оставя бебето на бавачка

Този път Бориславова надали ще се откаже от депутатското място, както направи в 49-тото Народно събрание
Нежното острие на " Промяната " Лена Бориславова твърдо влиза в Народното събрание, даже при най-лошия сюжет за обединението ПП-ДБ. В подредените изборни листи стана ясно, че тя е втора в 24 МИР в София, а лидер на листата е шефът на Демократична България Христо Иванов.

Така на Бориславова няма да са й нужни преференции и специфични хватки, с цел да се озове в 50-ия парламент.  

На предходните избори през април 2023 година ПП-ДБ получиха към 40% от гласовете на софиянци в този изборен регион и съумяха да вкарат цели 6 народни представители, тъй че занапред е ясно, че Лена Бориславова няма по какъв начин да изпадне..

Все отново София си остава главното оръжие на ПП-ДБ, като Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов се надяват да не губят съществени проценти от гласовете в столицата. Рано е да се предвижда дали това ще се случи.

Като определена за народен представител и в 49-ото Народно заседание, Бориславова се отхвърли и на нейно място влезе Петър Петров, който в следствие беше определен и за зам.-шеф на ДАНС.

Тогава Лена се отхвърли да депутатства поради бременността си и идното раждане. Този път обаче, надали още веднъж ще даде толеранс на идващия по лист. Тя от дълго време ври и кипи в настоящата политика и изявите й са съвсем ежедневни. 

Дъщеричката на Бориславова Деа е на 8 месеца и евентуално ще се наложи да се търсят бавачки, с цел да може майката да се посвети на политическите борби и разгорещените диспути в новия парламент. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР