В срещата участваха още кандидатите за депутати Паруш Парушев, общински

...
В срещата участваха още кандидатите за депутати Паруш Парушев, общински
Коментари Харесай

Жители на Равнец изразиха подкрепата си към инж. Петър Кънев

В срещата участваха още претендентите за депутати Паруш Парушев, общински ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас и Живко Господинов, регионален координатор на партията в морския град които са и в листата

Жители на Равнец показаха поддръжката си към Коалиция " Българска социалистическа партия за България " и персонално към лидера на листата на социалистите във Втори МИР - Бургас за идните избори инж. Петър Кънев. Това стана по време на среща-разговор, която се организира в обитаемото място. Присъстващите имаха опция да се срещнат с акценти от предизборната платформа на обединението и да зададат своите въпроси, касаещи проблеми, свързани с настоящата политическа конюнктура в страната.

В срещата участваха още претендентите за депутати Паруш Парушев, общински ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас и Живко Господинов, регионален координатор на партията в морския град които са и в листата, надлежно на трето и на двадесет и пето място.

На събитието беше и кметът на Равнец Костадин Георгиев, който съобщи, че чака социалистите да имат положително показване на идните избори.

Инж. Петър Кънев направи подаяние от книги за библиотеката на локалния пенсионерки клуб. Колекцията съдържа разнообразни заглавия, измежду които типичен български произведения, определени заглавия на изтъкнати модерни български писатели и скъпи документални издания.

Представителите на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ приканиха присъстващите към интензивност в изборния ден и благодариха за поддръжка, като подсетиха, че гласувано с бюлетина номер 24 за Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще им помогне да осъществят проектите, които са заявили.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР