Този ноември се навършиха 10 години от създаването на –

...
Този ноември се навършиха 10 години от създаването на –
Коментари Харесай

СофтУни отбелязва своята 10-годишнина

Този ноември се навършиха 10 години от основаването на – най-голямата просветителна организация у нас, предлагаща качествено, налично и практическо обучение по програмиране, QA, цифров маркетинг и дизайн. От 2013 година до момента СофтУни съумява да сътвори общественост от над 400 хиляди души, с които дружно построяват цифровото бъдеще на България и преследва задачата си да трансформира страната ни в Силициевата котловина на Европа.

Мисията на компанията е да бъде мотор на цифровата гражданска война у нас и посредством силата на образованието да трансформира изцяло начинаещи в същински специалисти и бъдещи водачи в софтуерната сфера. По този метод СофтУни трансформира орисите на хората и им дава повече благоприятни условия и по-високо качество на живот.

Компанията означи юбилейния си десети рожден ден със особено тържество. На него, паралелно с създателите Светлин Наков, Христо Тенчев и Иван Неков, изпълнителният шеф Екатерина Темелкова, участваха сегашни и някогашни чиновници на СофтУни, както бизнес и медийни сътрудници на организацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР