Този невероятен способ напълно промени моята стая! Ще ви отнеме

...
Този невероятен способ напълно промени моята стая! Ще ви отнеме
Коментари Харесай

Създайте истински интериорен шедьовър за 20 минути!

Този необикновен прийом изцяло промени моята стая! Ще ви отнеме 20-30 минути, с цел да създадете същински интериорен шедьовър.

Прозорецът, постоянно изложен на погледите на минувачите, би трябвало да наподобява ужасно, да не издава детайлности за живота ви, само че също по този начин да не блокира светлината. Този трик е съвършен за подобен прозорец с всевъзможен размер. Този способ е необикновено елементарен, можете да го употребявате сами, без да полагате старания. Особено подобаващ е за жилища чартърен.

Ще ви трябват:
2 супени лъжици царевично нишесте
2 супени лъжици студена вода
350 мл. гореща вода
достатъчно тюл или перде с обичан десен

Стъпка 1
Пригответе сместа. Смесете нишестето със студената вода, разбъркайте добре. След това прибавете горещата, по-добре кипяща вода, още веднъж разбъркайте всичко добре и оставете сместа да се охлади.

Стъпка 2
Отрежете парче от перде с обичания ви десен по този начин, че да покрива съвършено повърхността на прозореца, който желаете да закриете.

Стъпка 3
С необятна четка отмерено разпределете готовата паста върху вътрешната повърхнина на прозореца. Залепете парчето перде върху намазаната повърхнина и нанесете още веднъж паста от горната страна. Оставете да изсъхне.

Резултатът пленява, до момента в който ви скрива от любопитни очи!

Слънчевата светлина към момента прониква в стаята.

Ако внезапно решите да премахнете украсата, можете елементарно да я отстраните с топла вода. Остатъците от нишесте също се изтриват от прозореца с топла вода (не забравяйте да носите ръкавици!).

Гениално, практично и красиво в това време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР