Този месец Yettel изненадва приятно всички, които имат нужда от

...
Този месец Yettel изненадва приятно всички, които имат нужда от
Коментари Харесай

Yettel дава до 300 лв. отстъпка за богата гама от смартджаджи до края на месеца


Този месец Yettel изненадва прелестно всички, които имат потребност от малко помощ от технологиите, с цел да влязат още веднъж в ритъма на дейното ежедневие. Връщането към учебното заведение, работните срещи и постоянните тренировки дава обещание да е по-лесно с богатия лист от умни аксесоари, които идват с отстъпки до 300 лева До края на септември феновете на качествените смартаксесоари могат да сграбчен преференциално своя нов модел смартчасовник, смартгривна или безжични слушалки на водещи марки като Apple, Samsung, Huawei и Xiaomi.

Сред страхотните оферти от Yettel e Huawei Watch D - първият смартчасовник на марката, който може да мери кръвното налягане посредством новаторска надуваема каишка. Моделът прави ЕКГ разбор, мониторинг на сърдечния темп и на равнището на О2 в кръвта (SpO2). Предлага прогнозиране на менструалния цикъл, режим на хранене, следи равнища на стрес, температура на кожата и има над 70 спортни режима. Смартчасовникът разполага с научно-базираната технология на Huawei за следене на качеството на съня TruSleep, безжично зареждане, умна връзка със смарт телефон и е съчетаем с iOS и Android. Цената на модела сега е 619.99 лева вместо 699.99 лева в брой или по 26.99 лева на месец с лизинг за 24 месеца.

Xiaomi Buds 3 Star Wars Ed. Stormtrooper е особено Star Wars издание на известните слушалки за всички почитатели на именитата сага. Произведени от марката в съдействие с Disney, с изключение на бистър тон, те имат и емблематичното персонализирано лого на Щурмовак/Stormtrooper. За да потопят потребителите изцяло в света на Междузвездни войни, дават и персонализиран звуков резултат от поредицата, който се възпроизвежда при потреблението на другите функционалности на слушалките. В момента те могат да бъдат закупени за 154.99 лева вместо за 199.99 лева в брой или за 7.49 на месец с лизинг за 24 месеца.

Като част от Apple Watch Series 8 41mm LTE моделът с Aluminium Case идва с всички познати топ характерности на смартчасовниците на компанията, само че прибавя отчитане на температура за по-пълна информация за женското здраве, Car Crash Detection и следене на етапите на съня. Иновациите в часовника включват новия Always‑On екран с невероятна устойчивост - дебелото предно стъкло, стабилната структура и плоската основа го вършат изключително резистентен на напукване. Под него на яркия екран детайлните циферблати наподобяват зашеметяващо и се виждат по-лесно, даже когато ръката е отпусната надолу. Цената на модела сега е 989.99 лева в брой вместо 1099.99 лева или по 42.99 лева на месец с лизинг за 24 месеца.

Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE е модернизиран асистент в построяването на здравословни привички с интуитивни данни за моментното физическо положение и мощни характерности. Моделът разполага с усъвършенствани функционалности, както и с мощния 3 в 1 датчик Samsung BioActive, който ръководи оптимално дейно три датчика, следящи здравния статус на потребителя: датчикът за биоелектрически импеданс разбор, ЕКГ датчикът и оптичният датчик за сърдечния темп. Цената на модела сега е 529.99 лева вместо 589.99 лева или по 21.99 лева на месец с лизинг за 24 месеца.

Всички модели, подробни механически характерности и цени могат да бъдат открити.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР