Този месец получихме възможност да тестваме един от най-добрите модели

...
Този месец получихме възможност да тестваме един от най-добрите модели
Коментари Харесай

SteelSeries Arctis 7X - чудесен избор за геймърски коледен подарък

Този месец получихме опция да тестваме един от най-хубавите модели на пазара на гейминг слушалки - Arctis 7X на SteelSeries. Това е артикул, който сплотява доста от последните нововъведения при този клас артикули и както се убедихме от първа ръка, може качествено да повлияе на играта - без значение дали просто разпускате за наслаждение или сте играч по електронни спортове. В идващите редове ще ви срещнем по-подробно с опциите на модела.

Външен тип и дизайн

Безжичните игрални слушалки Steelseries Arctis 7X притеглят окото от пръв взор с лъскавото си черно покритие. В композиция с блестящо зелената им подсветка, на външен тип те наподобяват устройствата с марка Xbox.

Устройството разполага с две чашки, свързани с два обръча. Долният обръч е кожен, а горният - пластмасов. Слушалките са направени по този начин, че се разтягат автоматизирано съгласно размерите на главата, без никакво изпитание от страна на носещия ги. Това е огромно облекчение, защото не се постанова в допълнение нагласяне на обръчите и чашките при слагане.

Допълнително улеснение е, че целият функционален панел (колелце за контролиране на звука, бутон за прекъсване на микрофона и порт за кабел) е ситуиран на едната слушалка.

 



Звук

Първото нещо, което тествахме, когато пуснахме слушалките, е по какъв начин се чува през тях. Изпробвахме ги с видео игри, гледане на филми и слушане на музика, и установихме, че качеството на звука е доста положително и с тях се чуват доста повече разнообразни нюанси, спрямо други гейм слушалки от този клас. Създадени за гейминг, те възпроизвеждат 7-канален тон през двете чашки, което способства за високата меродавност на звука.

Батерия

По време на работата ни със слушалките установихме, че зарядът на батерията им устоя цяло денонощие. Това ги трансформира в подобаващ аксесоар за всички запалени геймъри и фенове на мултимедийните преживявания, които могат да се отдадат на заниманията си с часове.



Допълнителни функционалности

Безжичните игрални слушалки Steelseries Arctis 7X имат повсеместен USB-C преходник, който ги прави съвместими както с конзолите от семейството Xbox, по този начин и с лични компютри, конзоли PlayStation, Nintendo Switch и други Те са снабдени и с шумопотискащ микрофон ClearCast, който ги прави подобаващи и при осъществяване на конферентни диалози и видео срещи в шумна среда.

В умозаключение

Въпреки че са основани за гейминг, Arctis 7X са многофункционални слушалки, които са доста подобаващи също за работа и учене. Те се отличават с доста положителни механически характерности, продуктивност и дизайн. Едно от главните им преимущества е, че са безжични и елементарно могат да открият постоянна връзка с всяко устройство, както и разрешават придвижване из помещението, без да прекъсваме диалога си или слушането на музика да вземем за пример.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР