Този месец Guerilla Games празнуват своя 20-годишен рожден и това

...
Този месец Guerilla Games празнуват своя 20-годишен рожден и това
Коментари Харесай

Игрите от света на Horizon с над 30 милиона продадени копия

Този месец Guerilla Games честват своя 20-годишен рожден и това даде мотив на студиото да разгласява специфичен репортаж в формалния блог на PlayStation. От него излиза наяве, че двете игри от сериите Horizon и допълненията към тях са се продали в тираж от 32.7 милиона копия. Конкретно от Forbidden West са се продали 8.4 милиона копия. Ян-Барт ван Беек, шеф на Guerilla Games и шеф на анимациите в студиото, споделя, че в допълнение към тези числа, милиони са играли игрите чрез PlayStation Plus и Play at Home.

„ В умозаключение, това е достижение, което не сме допускали, че ще достигнем преди 20 години, когато започнахме да сътворяваме първите си игри. Приемът беше замайващ и сме признателни към общността за продължаващата им обич и поддръжка за поредицата. Ние в Guerilla се усещаме късметлии, че сме обект на поддръжка всеки ден: споделяме фен-арт образците и „ косплей “ играта. Искаме да знаете, че ние сме изцяло разтърсени от вашия възторг “, написа ван Беек.

„ Без подозрение Sony чакат продажбите на Forbidden West да бъдат увеличени съществено, когато играта се появи за лични компютри, ход, който към момента не е разгласен, само че е чакан. Изглежда напълно действително да чакаме да се появи PC порт на Forbidden West и неотдавна излязлата Burning Shores да се появят дружно след някоя и друга година, вземайки поради образеца със Zero Dawn “, разяснява Уесли Йън-Пул от Eurogamer.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР