Този май Бързи и яростни 10 бележи началото на края

...
Този май Бързи и яростни 10 бележи началото на края
Коментари Харесай

"Бързи и яростни 10": Време е за най-експлозивната, но и най-емоционална част от поредицата

Този май Бързи и гневни 10 бележи началото на края за един от най-успешните и обичани международни франчайзи, който към този момент три десетилетия събира феновете на високите скорости и екшъна пред огромния екран. Доминик Торето и фамилията му се изправят против най-страшния и безсъвестен съперник досега.

Време е за най-експлозивната, само че и най-емоционална част от поредицата досега – краят наближава.

В продължение на доста задачи, когато всички шансове са били против тях, Дом и екипа му са надхитрявали и надвивали всеки съперник на пътя им. Сега обаче те се изправят против нещо друго: от сенките на предишното изплува ужасяваща опасност, която е движена единствено и само от желанието за кърваво възмездие – опасност, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.    

 Forum Film

В Бързи и гневни 5 Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и унищожават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят е, че синът на Рейес – Данте става очевидец на всичко и прекарва идващите 12 години в съставянето на проект, Дом да заплати най-високата цена за действието си.

Данте разпръсква фамилията на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и непредвидени съюзи, а остарели съперници още веднъж излизат на сцената. Всичко обаче се трансформира, когато Дом открива, че 8-годишният му наследник е най-голямата цел на отмъщението на Данте.   

Творческото ядро пред камерата, което през дългата история на франчайза остава съвсем непроменено, включва Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „ Лудакрис “ Джаксън и Джордана Брустър, а дружно с тях се завръщат и други познати лица от поредицата – Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Чарлийз Терън и Хелън Мирен.

Сред новите попълнения в фамилията на Бързи и гневни са Джйсън Момоа като страховития Данте Рейес, носителката на „ Оскар “ Бри Ларсън като Тес, подвизаващ се в конспиративност представител на Агенцията, Алън Ричсън като новия шеф на Агенцията, който не е изключително огромен обожател на Дом и екипа му, за разлика от неговия предходник господин Никой, Даниела Мелхиор като махленски играч от Бразилия, споделяща мощна връзка с предишното на Дом и именитата носителка на „ Оскар “ Рита Морено като Лейса Торето, бабата на Дом, Джейкъб и Мия.  

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР