Този фарс, наречен 49-о Народно събрание, трябва да бъде възможно

...
Този фарс, наречен 49-о Народно събрание, трябва да бъде възможно
Коментари Харесай

Костадинов: Този фарс, наречен 49-о НС, трябва да бъде възможно най-бързо пратен в историята

Този фарс, наименуван 49-о Народно заседание, би трябвало да бъде допустимо най-бързо пратен в историята, съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в декларация от парламентарната естрада. 

 

Той означи, че има традиция в последния работен ден на Народното събрание преди неговото разформироване да се вършат заключителни заявления, единствено че в този момент се намираме в ненормална обстановка поради измененията в Конституцията от предходната година. Костадинов уточни, че с признатите промени в главния закон на процедура Народното събрание продължава да работи неуместно даже и след провеждането на изборите за ново Народно заседание. 

 

Този фарс би трябвало да завърши, съобщи водачът на „ Възраждане “. „ Дори парламентарната ни активност през по-голямата част от тези 12 месеца от последните избори насам на процедура предизвикваше единствено и само омерзение у българските жители, тъй като голямата част от законите, които бяха признати, бяха в полза на непознати страни поради следващите евродирективи и единствено и само в интерес на избрани частни и лобистки ползи “, съобщи той.

 

Според него законите, които можем да кажем, че пазят ползите на българските жители и данъкоплатци, се броят на пръстите на двете ръце. Ето защо- колкото по-скоро този парламент бъде пратен в историята, толкоз по-добре, добави Костадинов. 

 

Лошото е, че не можем да го пратим в историята още през днешния ден, разяснява той. Лидерът на „ Възраждане “ изрази опасения, че по време на акцията някоя от партиите може да реши да свика изключително съвещание на Народното събрание. „ Затова единственото, на което можем да се надяваме, е този фарс, траял към този момент повече от 12 месеца, наименуван 49-о Народно заседание, този срам за българския парламентаризъм, този срам за българската държавност да бъде допустимо най-бързо пратен в историята или по-скоро на боклука на историята, където му е мястото “, разяснява Костадинов. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР