Той винаги е съветвал по-младите от него да преследват целите

...
Той винаги е съветвал по-младите от него да преследват целите
Коментари Харесай

Кирил Милов - скромното момче, което се бори със сърце

Той постоянно е съветвал по-младите от него да преследват задачите си, колкото и мъчения, компликации и ограничения да има по пътя към триумфа. Негови са думите “дори и да не си станал първенец, най-малко знаеш, че си дал всичко от себе си”. Кирил Милов освен дава тези препоръки, а и ги следва. И точно тази негова непримиримост и вярата, че невъзнаграден труд няма го доведоха до сребърен орден на Световното състезание по битка за мъже.
 Sportal.bg гостува на сребърния международен медалист по битка Кирил Милов @@@

Само на 21 години дупничанинът сбъдна една от огромните си фантазии – да стъпи на подиума на огромен шампионат при мъжете. Направи го вихрено, ненадейно и изрично, печелейки благосклонностите и уважението и на най-сериозните си противници. Милов сподели по какъв начин би трябвало да се работи даже когато се наложи да се включваш на огромен конгрес в последния миг поради травма на различен играч. Той трябваше да замести по неотложност Николай Байряков и го направи по най-хубавия вероятен метод.
 Sportal.bg гостува на сребърния международен медалист по битка Кирил Милов @@@

Но преди да пристигна този успех, надареният герой минава през бодлив път. 2015-а година е една от най-кошмарните за него. Само 8 дни преди Световното състезание за кадети чупи крайник по време на баскетбол и би трябвало да се елементарни с очакванията и фантазиите си за орден от този конгрес. Но вместо да се самосъжалява, той влага напъните си върху възобновяване и нито за момент не се отхвърля да преследва фантазиите си. Три години по-късно тези старания бяха възнаградени.
 Sportal.bg гостува на сребърния международен медалист по битка Кирил Милов @@@

Вярвал ли е Кирил Милов, че ще завоюва орден на Световното, през какво е минал, с цел да стъпи на почетната стълбичка, каква е идната му огромна цел – отговорите на тези и доста други въпроси ще научите от самия герой в специфичното му изявление за Sportal.bg , което заснехме в родния му град Дупница. Интервюто със сребърния международен медалист по битка Кирил Милов може да намерите във видеото.
Снимки: Иван Йочев/Sportal.bg ФОТОГАЛЕРИЯ на Кирил Милов от гостуването на Sportal.bg в Дупница ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР