Той тероризира децата ни, блъска ги, иска им парите и

...
Той тероризира децата ни, блъска ги, иска им парите и
Коментари Харесай

Родители от жк. „Меден рудник“ бесни на Прокуратура и МВР! Искат Димитър Гъбата зад решетките

Той тероризира децата ни, блъска ги, желае им парите и се заканва с физическа разпра, докога, нервират се бургазлии

Прочетох публикацията Ви за Димитър Атанасов Гъбата - криминоген от жк. „ Меден рудник “, който е заплашил и ограбил 17-годишен възпитаник от комплекса. Случаят е от 21 март т.г. Аз съм родител на 14-годишно момче, което единствено седмица преди този момент стана жертва на набезите на този нарушител.

На 13 март т.г. моят наследник и още две деца са били в парка до блок 71 в жк. „ Меден рудник “. По същия начин Гъбата е почнал връзка с тях, желал им парите, дърпал е раницата на моето дете. То е направило опит да звънне на тел. 112, само че тогава е било застрашено с пердах от този уличник. Той е престъпно проявен и осъждан, за какво Министерство на вътрешните работи и Прокуратура не са взели ограничения? Какво чакаме, да убие децата ни поради 20 лв. за опиати ли? Това описа пред кореспондент на Флагман.бг обезпокоен и по едно и също време сърдит родител, който приканва способените органи за по-спешни реакции.

По думите му, след  драмата родителите на пострадалите са били привикани в Четвърто РУ-Бургас, давали са показания, а децата са го разпознали. Вероятно след грозната сцената 35-годишният Димитър Атанасов е бил арестуван за период до 24 часа и още веднъж пуснат на независимост. Няколко дни по-късно екшънът се повтаря.

Всеки ден децата ни излизат със боязън да играят, боят се да не се появи още веднъж и да ги набие, в случай че не му дадат парите си. Докога ще чакаме някой да си свърши работата, за която получава заплата. Този човек е рисков за децата ни! Моля ви за подпомагане, тъй като очевидно тези, които би трябвало да работят, спят! “, споделя още бургаският родител.

Припомняме, че на 21 март.т.г. рецидивистът Димитър Атанасов – Гъбата атакува възпитаник на междустълбищната площадка в бл. 48 в ж. к. " Меден рудник " и му отмъкна персоналните движимости. След това го заплаши да не споделя на никого, тъй като ще му се случи нещо извънредно. За грабежа бе подаден сигнал 9 дни по-късно, откакто младежът признал пред родителите си за случилото се ( )

Димитър Атанасов - Гъбата е прочут бургаски кримигерой, в досието му има редица сходни закононарушения. Последно през септември 2021 година той атакува 49-годишен бургазлия в региона зад бл. 62 в жк „ Меден рудник “ за да му вземе парите. Тогава мъжът опитал да се съпротивлява, но Гъбата го блъснал грубо с пестник в лицето ( )
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР