Десислава А. от няколко месеца всеки ден се вижда в

...
Десислава А. от няколко месеца всеки ден се вижда в
Коментари Харесай

Защо изобщо плащаме стикери за синя зона, като няма къде да спрем, пита бургазлийка

Десислава А. от няколко месеца всеки ден се вижда в премеждие, до момента в който успее да откри къде да остави колата си, с цел да се прибере вкъщи след работа

Плащаме стикери за синя зона, а въобще няма къде да спрем колите си и това е когато и да е на денонощието в региона на ул. „ Оборище “ и бул. „ Сан Стефано “ в центъра на Бургас. Това сигнализира в рубриката ни „ Вашия сигнал до ФЛАГМАН “ Десислава А., която всеки ден се вижда в премеждие, до момента в който успее да откри къде да остави колата си, с цел да се прибере вкъщи след работа.

„ От няколко месеца паякът не минава, нито пък чиновниците, които поставят скоби. А хората явно научават с времето, че няма надзор в региона и колите стават от ден на ден и повече. Преди не минаваше ден, в който да не забележим автомобил със скоба и имаше места за нас, живущите в региона, които заплащаме годишен стикер.

И ще ви дам образец – има един Мерцедес, който не е мръднал от 2 години от едно от паркоместата. Собственикът живее тук, само че употребява единствено служебната си кола и тази стои като монумент, нямам доверие да е плащал нещо въобще “, написа в сигнала на Десислава.  

Стикерът за първа кола е 60 лева, за втора – 120 лева – две коли имаме и двете няма къде да стопираме с щерка ми, прибавя тя.

Десислава е подавала сигнали на дежурния телефон на Община Бургас, до Оперативна програма „ Транспорт “ и в отдел „ Екология “, само че твърди, че реакция няма.

Тя счита, че от ден на ден се усилват колите на хора, работещи в региона, които остават тук по през целия ден и заемат местата за паркиране. Имало даже огромен камион, който постоянно зарежда обект в региона и няма къде да спре да разтовари стоката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР