Той представи и пълна листа от 21 кандидати за общински

...
Той представи и пълна листа от 21 кандидати за общински
Коментари Харесай

С ясни идеи за нов Хоризонт за Несебър, кандидатът за кмет Иван Дашев откри със стил кампанията си

Той показа и цялостна листа от 21 претенденти за общински съветници, с които е уверен в триумфа на Несебър

Кандидатът за кмет на община Несебър Иван Дашев откри предизборната си акция със стилна гала в хотел „ Мираж “ в морския град. Пред погледите на над 200 другари, Дашев показа за какво се включва в борбата за кметския пост и показа своя цветен екип от специалисти от разнообразни области, с които ще опита да върне един от най-старите градове в Европа към славните му години.

Живеем в най-красивото място с неповторима природа и климат, с хилядолетна история. Помним годините, когато да живееш в Несебър беше привилегия. Никой не си тръгваше, а хиляди желаеха да станат част от нашата общественост. За страдание, през днешния ден всеобщо изпращаме децата си надалеч, броим все по-късите сезони и поглеждаме към околните градове с дейна стопанска система. Това би трябвало да се промени! Време е ! “, сподели Иван Дашев в речта си.



След пауза от овации, претендентът за кмет добави, че той и екипът му са си сложили високи цели, които обаче никога не са неизпълними.

Като община имаме да наваксваме във всяко едно отношение. За проблемите имаме ясни, съответни решения. Не е толкоз мъчно, нито невероятно, да вдигнем стандарта на живот във всяко едно обитаемо място. За мен и моя екип не е имало и няма да има второкласен градове и села по тази причина в листата съм поканил стимулирани хора от цялата община. Имаме ясна и съответна стратегия, която ще изпълняваме от ден първи. Имаме обща цел – Хоризонт за Несебър “ , добави прочувствено Дашев.

Той показа и цялостна листа от 21 претенденти за общински съветници, с които е уверен в триумфа на Несебър. Дашев показа и петте съществени целта в неговата и на екипа му визия за Несебър, а точно:

- Удължаване на туристическия сезон и икономическо развиване на района, посредством вложение в действителна реклама, с която светът да види и оцени Несебър. „ Имам визия и съответен проект за дейности за всяко едно обитаемо място от Равда до Обзор. Има по какъв начин да си върнем туристите и сензитивно да удължим сезона “, съобщи Дашев.
- Генерална смяна в обществените услуги и опазването на здравето, което сега е в сериозно положение. „ С екипа ми водим диалози с огромните здравни заведения в Бургас за отварянето на кабинети със експерти при нас. Нужна е и генерална смяна в обществените услуги, с акцент и поддръжка за най- уязвимите, болните и възрастните хора във всяко едно обитаемо място “, показа Дашев.
- Подобряване на инфраструктурата и градската среда. „ Ще вложим средства и старания в обществената инфраструктура и публичния превоз, с цел да подобрим подвижността и удобството на живеещите и посещаващите района “.
- Образованието и спортът са другият главен детайл, който е заложен в програмата на Иван Дашев и неговият експертен екип. „ Децата и младежите са главен приоритет. Ще създадем задоволително добра среда за тях с цел да останат да учат и работят тук “, безапелационен е Дашев.
- Накрая, само че никога на последно място е Наследство и просвета на Несебър, които отличават града от всеки различен в страната.

Може да гласувате за Иван Дашев за кмет на община Несебър с №5 в бюлетината!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР