Той повтаря дословно нейното предсказание. Бъдещето на Европа се очертава

...
Той повтаря дословно нейното предсказание. Бъдещето на Европа се очертава
Коментари Харесай

Слава Севрюкова Е От Ранга На Ванга, Но Нейното Пророчество За Близкото Бъдеще На България Ще Ви Остави Без Думи!

Той повтаря буквално нейното предсказване.

Бъдещето на Европа се обрисува да бъде тежко. Започва поредност от проливни дъждове, съпроводени с интервали на засушаване. Това ще трансформира живота на хората от Западна Европа в същински пъкъл. Населението от Западна Европа ще се принуди да търси по-добро място за живот. Това ще бъдат новите емигранти, споделя Суоми Мукунданда. Тогава западноевропейците ще търсят леговище в България, Сърбия и Черна гора.

Големите порои ще вдигнат равнището на моретата. Заради естествения прелом най-богатите курорти по Средиземноморието като Монте Карло и други ще бъдат потопени под вода. Когато тези курорти към този момент няма да ги има, богатите ще търсят нови места за релакс. България ще бъде едно от тях. Причината нашата страна, както Черна гора и Сърбия да не потънат под вода е, че са ситуирани на доста по-голяма височина.

Слава Севрюкова споделя, че след 2034 година международните катаклизми ще се засилят, само че България ще остане незасегната. По време на тези катаклизми ще се разсъни същинската духовна мощност на българина. „ Виждам, ще настъпи онази дивна хубава естетика сред людете. Но би трябвало да минем в този момент този интервал, който сякаш е препънка, закъснение на времето. Дадени неща ще се преживеят и тогава към този момент ще настъпи и духовното при индивида. Това ще стане от 2025 до 2030 година ", споделя ясновидката, която умря през 1991 година

За шестата раса, тази, която ще бъде доста по-извисена духовно от сегашните хора, Слава споделя, че те ще бъдат разнообразни и по външен тип. „ Ще нарастват людете с кафяви очи и кестеняви меки коси. Синеоките, русите съвсем изцяло ще изчезнат. Човешката кожа ще става по-прозрачна и светла, написа в. " Всеки ден ". Ще се усилят левичарите. Те превъзхождат в известна степен другите, тъй като центърът на духа е по-близо до лявата ръка. Новата генерация няма да се интересува от физическия тип по този начин, както ние. Стремежът ще е във вътрешността, към същината ", пророкува още преди 30 години ясновидката.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР