Бившият вратар на Ливърпул – Пепе Рейна, даде любопитно интервю

...
Бившият вратар на Ливърпул – Пепе Рейна, даде любопитно интервю
Коментари Харесай

Бивш ас на Ливърпул: Бях ужасен, но прекарах осем прекрасни години на „Анфийлд”

Бившият вратар на Ливърпул – Пепе Рейна, даде любопитно изявление в родината си по отношение на престоя си на „ Анфийлд ”. Испанецът се трансформира в един от стълбовете в състава на Рафаел Бенитес преди години след прехвърлянето си от Виляреал.

Рейна обаче призна за съществени проблеми с акомодацията си при „ алените ”.

„ През 2005 година прекосих в клуб, в който може би прекарах най-важната част от кариерата си. Преминах в тим, в който се състезавах най-добре, усещах се най-добре. Прекарах осем прелестни години в Ливърпул ”, разяснява Рейна.

„ В началото прекарах две седмици, гледайки жена ми и споделих: „ Какво е това? ” Дойдохме от място, където междинната температура е 25 градуса, а тук през юли вали непрекъснато в продължение на две седмици! Бях ужасяващ! Не го чаках и ми беше доста мъчно да се приспособявам към това ”, призна още испанският вратар.

„ Беше ми мъчно тъй като тогава бях още двете. Бях 23 годишен. В последна сметка обаче, човек се приспособява към всичко, когато се оправя добре, когато си благополучен и когато се чувстваш скъп. Всичко друго е второстепенно ”, сподели още Пепе Рейна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР