Партията представя управленската си програма утреСтимулират фермерите да наемат кадриИмпровизациите

...
Партията представя управленската си програма утреСтимулират фермерите да наемат кадриИмпровизациите
Коментари Харесай

Край на хаоса в земеделието, обещават от ГЕРБ

Партията показва управническата си стратегия на следващия ден
Стимулират фермерите да наемат фрагменти

Импровизациите не водят до нищо положително

ГЕРБ-СДС ще предложат съответни законодателни промени, с които да бъдат решени насъбраните в последните три години проблеми в бранш „ Земеделие “. Това стана ясно на среща на лидера на листата на обединението в Добрич Деница Сачева с фермери от Добруджа. В нея взе участие и лидерът за област Сливен и някогашен аграрни министър Десислава Танева.

Тя уточни, че в последните Народни събрания не е била импортирана нито една законодателна самодейност и това слага земеделските стопани на тестване. „ Секторът в никакъв случай не е бил в подобен безпорядък и с толкоз забавени заплащания. Системата е пред сриване и то от неначетеност “, добави Танева. В програмата на ГЕРБ-СДС ще бъдат препоръчани ограничения за промени в общинския аграрен фонд, в закона за земеделските кооперации, на финансовия пазар на аграрни земи, които вместо за обработка стават средство за облага и други

Деница Сачева добави, че ще бъде създадена национална стратегия в Националния проект за заетостта, която да подтиква фермерите да наемат фрагменти.

Председатели и представители на всички огромни асоциации на туристическия отрасъл в България се отзоваха на покана за среща, отправена от претендентите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили във Варна, с лидер на листата Даниел Митов, и ръководителя на градската конструкция в морската столица Николай Костадинов.

„ Видяхме че импровизациите не водят до нищо положително, по тази причина нашата борба е да спечелим доверието на задоволителен брой жители, тъй че разликата сред ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и втория да е задоволително огромна, с цел да разреши съставянето на постоянен постоянен кабинет, който професионално да се захване с проблемите пред обществото и страната “, съобщи Даниел Митов.

Утре ГЕРБ ще показват управническата си стратегия, оповестиха от пресцентъра на партията. На събитието ще участват ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов и екипът, създал програмата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР