Бих искал да се извиня за начина, по който Столична

...
Бих искал да се извиня за начина, по който Столична
Коментари Харесай

Трайчо Трайков се извини за реорганизацията на движението по бул. Патриарх Евтимий

" Бих желал да се извиня за метода, по който Столична община прави реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". Дори не приказвам за достолепията и минусите на самия план " - това написа във " Facebook " кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков във връзка на новата организация на придвижването там, против която митингите на живеещи в региона не престават.

 

 

Трайков написа още, че бил изискал да има публично разискване на плана и на всички съпътстващи документи и проучвания, че ще бъдат взети поради обоснованите оферти на жителите и че по едно и също време ще бъдат въведени работещи обезщетителни ограничения. " Много огромен проблем за мен е, че не съм съумял да убедя сътрудниците, какъв брой е значимо да се работи точно с почитание и мисъл за локалната общественост, както и че съм позволил информацията с мен да се споделя съзнателно изборно ", акцентира районният кмет.

" Уморих се да дублирам, че нищо хубаво не може да се случи, в случай че не се намерения по едно и също време за законния интерес на директно засегнатите, от които се чака да платят цената. Опасявам се, че това може да стане казус, който да минира доверието в способността на районните кметове да съставляват дейно хората, които ги избират и по този метод да се загуби опцията за смислени градски промени ", отбелязва Трайков.

Трайков осведоми какво следва, в случай че съдът остави нещата каквито са. Подготвил е отчет до Столичния общински съвет за прекосяването на 105-те места от платения паркинг до Националния стадион към синята зона, където да могат да паркират и хората от подзона 2. Също от подзона 2 да може да се паркира двустранно по бул. " Витоша ", а освен по източната част.

Трайков осведоми, че се приготвя и отчет за смяната на времетраенето и цените на зоните за платено паркиране в центъра, с приоритет за живеещите в непосредствена непосредственост. " Говорил съм с кмета на Столичната община и общински съветници и чакам доброжелателно отношение и подпомагане ", отбелява той, само че акцентира, че концепцията е била всичко това да стане авансово.

" В по-средносрочен проект съм изискал да проектираме под земята паркинг в региона на кръстовището на ул. " Гурко " и бул. " Васил Левски ", за което ни е належащо съответното финансиране от Столичната община ", заяви още Трайков във Facebook.

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР