Кървава клевета срещу евреите, това заяви правителството на Израел, цитирано

...
Кървава клевета срещу евреите, това заяви правителството на Израел, цитирано
Коментари Харесай

Израел за искането на МНС за издаване на заповедите за арест на премиера и военния министър: Кървава клевета срещу евреите

" Кървава клюка против евреите ", това съобщи държавното управление на Израел, представено от локалната медия нюзру.


С тези думи от органа на изпълнителната власт на Еврейската страна разясниха настояването, импортирано от прокурора от Международния углавен съд (МНС) Карим Ахмад Хан за издаване на заповеди за арест на премиера на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и и военния министър Йоав Галант.

" Обвинителят без никакво съображение оклевети Държавата Израел и мина всевъзможни червени линии в своята " юридическа битка " против единствената страна на евреите и единствената народна власт в района на Близкия изток. Тази кървава клюка няма да ни попречи да пазиме Израел и да реализираме задачите си в нашата обективна война ", безапелационни бяха от държавната пресслужба.


Както към този момент екипът на novini.bg писа, през днешния ден Хан от МНС да издаде заповеди за арест на Ненатяху, Галант, а също и и тримата най-важни водачи на палестинската терористична формация Хамас – ръководителя на Политическото бюро Исмаил Хания, шефа на групировката в палестинския анклав на брега на Средиземно море – Яхия Синуар и водача на въоръженото крило на Хамас Мохамед Дияб Ибахим ал Масри, именуван още Мохамед Деиф.


Справка на екипа на novini.bg сподели следното: Кървава клюка е антисемитско факсимиле, твърдящо, че евреи убиват хора от други религии, най-много християни, и пият тяхната кръв.


Обвиненията в това са безпочвени, тъй като юдаизмът строго не разрешава на почитателите си да употребяват кръв. Месото в еврейската кухня се сервира изцяло обезкръвено.  

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР