12-годишно момиче остана с огромни мехури от изгаряния, след като

...
12-годишно момиче остана с огромни мехури от изгаряния, след като
Коментари Харесай

Хранителното предизвикателство на TikTok остави момиче, на 12, с мехури от изгаряния, тъй като сиропът се превърна в „затворнически напалм“

12-годишно момиче остана с големи мехури от изгаряния, откакто взе участие в това, което смяташе за безобидна наклонност в TikTok.

Софи-Роузи изпищя, до момента в който врящ парещ сироп се изля по крайници и ръката й, които я видяха незабавно откарана в болница. Мама Ема-Луиз Оуен в този момент предизвестява другите за вирусно предизвикателство „ tanghulu “, което трансформира елементарна примес в „ затворнически напалм “ в микровълновата печка.

Тенденцията включва нагряване на захар и вода, с цел да се направи захарен сироп, и по-късно мятане на плодови шишчета в сиропа, преди да ги потопите в леденостудена вода, с цел да създадете хрупкава външна обвивка. Ема от Кардиф, Уелс, сподели, че Софи е употребила пластмасова кана в микровълновата фурна, с цел да загрее сиропа, само че врящата течност се е разтопила през съда и е пръснала върху нея.

Изгарянето е разказано като „ затворнически напалм “ — примес от вряща вода и захар, постоянно употребена като оръжие от пандизчиите, защото парещата течност полепва по кожата и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР