Той посочва, че е бил поканен от служебното правителство да

...
Той посочва, че е бил поканен от служебното правителство да
Коментари Харесай

Заваляха оставки на областни управители frognews.bg

Той показва, че е бил поканен от служебното държавно управление да поема поста. Стоев се е съгласил да стане регионален шеф на Пловдив, с цел да помогне на България да премине сполучливо през сложен интервал на политическа рецесия. С назначението на постоянно държавно управление смятам своя дълг към родината за изпълнен, добави той.

 

За да дам опция да бъде назначен човек, който има нужните умения и е подготвен да следва политиката на партиите, които са ви назначили, декларирам желанието си, в сходство с член 29, алинея 3 от Закон за администрацията, да бъда освободен от заеманата служба допустимо най-бързо, показва Стоев.

 

Другите четирима регионални шефове, подали оставка, са на Пазарджик, Видин, Монтана и Ямбол.

 

Областният шеф на Пазарджик Трендафил Величков изиска още на първото за тази седмица съвещание на Министерски съвет да бъде импортирана и призната оставката му.

" Не смятам, че политическите ми разбирания, идеологията, идеите, в които имам вяра, и за които работя, както и моралът ми, имат нещо общо с вашите и тези на политическите партии, които представлявате! Нещо повече - диаметрално противоположни са ", написа в претекстовете си Трендафил Величков.

 

Областният шеф на Видин Огнян Асенов съобщи, че в мандата на служебния кабинет, изпълнявал отговорно и добросъвестно отговорностите си в полза на жителите. Той изрази вяра, че идващият регионален шеф ще работи за просперитета на Видинска област, съблюдавайки законите на страната, при ценене на реда и нормите на правовата страна.

 

Областният шеф на Монтана Валери Димитров пък уточни, че аргументите за напускането му са персонални. Зам.-областният шеф Кирил Делев също напуща поста си със същите претекстове.

 

Другите петима регионални шефове, подали оставка, са на Варна, Ловеч, Хасково, Смолян, Ямбол и Софийска област.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР