Той отбеляза, че страната му решително е защитавала националните си

...
Той отбеляза, че страната му решително е защитавала националните си
Коментари Харесай

Русия никога няма да отстъпи, каза Владимир Путин в новогодишното си обръщение

Той означи, че страната му уверено е защитавала националните си ползи

Русия в никакъв случай няма да отстъпи, съобщи през днешния ден в новогодишното си послание съветският президент Владимир Путин, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Руският водач означи, че през 2023 година страната му уверено е защитавала националните си ползи.

" Доказахме нееднократно, че можем да решаваме най-сложните задания и в никакъв случай няма да отстъпим, тъй като няма мощ, която може да ни разедини ", сподели Путин в излъченото по малкия екран послание.

Въпреки че президентът не приказва непосредствено за спора в Украйна, той загатна за него, като изрази признателността си към съветските бойци, които назова " нашите герои ".

За разлика от предходната година, този път Путин не бе обкръжен от хора във военни униформи. На назад във времето в тазгодишното послание се виждаше Кремъл - нещо особено за множеството новогодишни обръщения на съветския водач.

През 2023 година " ние уверено защитавахме националните си ползи, свободата си и сигурността си, нашите полезности ", сподели Путин в обръщението, което бе излъчено на първо време в региони на съветския Далечен изток, в които Нова година към този момент настъпи.

Президентът увери, че Русия, която минава през " исторически стадий ", ще бъде " още по-силна " през новата година.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР