Той не се обажда…Струва ви се, че срещата е била

...
Той не се обажда…Струва ви се, че срещата е била
Коментари Харесай

„Защо той не се обажда?“ или какво плаши мъжете на първа среща

Той не се обажда…Струва ви се, че срещата е била сполучлива, само че след това… господинът изчезва. Вместо да хипнотизирате мобилния си телефон и да се питате за хиляден път: „ Защо не се обажда “, разберете дали сте създали всичко вярно.

Причините, заради които мъжът бяга от жена след първа среща, нормално са доста сходни, споделя Рейчъл Гринуолд, създател на „ Защо той не се обажда “, която интервюира над 1000 мъже, преди да стартира книгата.

Ако множеството от първите ви срещи наподобяват на първата палачинка, приключват еднообразно зле и желаете да измененията това, тогава деликатно прочетете описанието на всеки вид, пробвайте се да намерите своя личен „ профил “ и коригирайте грешките.

Ето аргументите заради, които той не се обажда

Шефката

„ Имам задоволително експанзия и в работата. Искам някой гальовен и грижлив да ме чака вкъщи. “

 

Шефката води листата на дамите, с които мъжете не желаят да поддържат връзка. Респондентите в изследването считат, че тя е привлекателна, само че прекомерно властническа и безапелационна. „ Шефът с пола “ се възприема от тях като прекомерно самостоятелна и спортно насочена персона с „ намалена женственост “. Шефът всява ли боязън у мъжете? Няма отговор на този въпрос, само че на въпроса с жена с каква специалност сте подготвени да свържете бъдещето си, множеството мъже дават отговор – с учителка в детска градина.

 

 

Скучната

Срещата не мина нито вълнуващо, нито зле, нито добра, нито неприятна – мъжко умозаключение: Не бива да се срещам повече с нея. Ако мъжете разказват срещата си като „ доста хубава “ или „ другарска “, тогава има дребен късмет да се състои друга среща. Най-вероятно не е имало задоволително „ Уау-ефект “, който принуждава мъжа да изразходва силата си за завземане на жена. Най -често срещаните неточности са скучни – тя няма мнение, прекомерно е скучна.

 

Измамната

Ясно е, че през днешния ден не можем без самопрезентация. Но в действителност ли сте били мис топ модел, сполучлива състезателка и буйна мажоретка? Ако истината излезе нескрито (а това постоянно се случва, в случай че обичате да се забавлявате, изключително да пиете), тогава мъжът няма да е доста удивен, че сте го излъгали.

 

 

Принцесата

Ето признаците, по които можете да разпознаете класическата принцеса: тя има доста високи условия – преди, всичко би трябвало да е най-хубавото, съвременно, дизайнерско и така нататък Мъжете я харесват, само че тя наподобява някак изкуствена, а не същинска. В същата категория попадат освен „ екземпляри от висшата класа “, само че и егоцентрични, прекомерно придирчиви хора. Когато един мъж срещне принцесата, той стартира да усеща, че не е задоволително добър за нея или че не може да си разреши да излиза с нея.

 

 

Обсесивната

„ Думите й звучаха по този начин, като че ли бях на авансово изявление в банката на спермата “

 

Обсесивната е жена, захласната от желанието да има гадже (по -добре от съпруг) и дете, оптимално и двете. е елементарна: не трябва да се чака нищо положително от подобен сътрудник. Ще се залепи по подобен метод, че да не можете да се откачите, ще натиска по всички въпроси, свързани с децата, и ще се трансформира в източник, който подхранва възприятието за виновност.

 

 

Злодейката

 

Изключително мъчно е да се назова злодейката сладка, търпението не е нейната добродетел, само че тя има повече от задоволително. Ако тя реши, че е предизвикана, незабавно минава в контраофанзива и реагира доста отровно. Мъжете имат вяра, че Злодейката има сложен темперамент и проблеми с агресивността. Наред със страха да не се окажат „ на линията на огъня “, те се тормозят и от обстоятелството, че заради маниера на тази жена, може да наподобяват грозно на обществено място.

 

Хленчещата

„ Тя единствено се оплаква. Стори ми се, че съм пристигнал не на среща, а да посетя 90-годишната си баба. “

 

Разбира се, Хленчещата има някаква причина, заради която настроението й съвсем постоянно е ниско, само че това й подсигурява, че множеството мъже няма да проявят огромен интерес. Те жадуват за среща с положителен, деятелен човек, а когато упованията им не се оправдаят, това не им доставя никакво наслаждение. Хленчът е скучен. Такава жена непрестанно се оплаква и прави цинични мнения, чашата й постоянно е полупразна и безусловно никой не е в положение да й се хареса.

 

 

Бившата

„ Тя бърбореше непрестанно, говорейки за предишните си връзки. А мен, почтено казано, не ме интересува какво е имала с някогашния си. “

 

Бившата има единствено една тематика на диалог – някогашният й. Обикновено нейният „ репортаж “ се отличава с обилие от елементи и ненужни детайлности. Въпреки стотиците книги и публикации, обясняващи за какво не трябва да приказва за някогашния си, тя се връща към тематиката с непримиримост. Мъжете реагират на такава жена доста отрицателно. Те желаят да продължат напред, интересуват ги вероятностите, а не предишното. Жена, която към момента е влюбена в някогашния си сътрудник или е носи сериозен прочувствен баласт, който пречи на това придвижване, не ги интересува.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР