Той коментира: Гешев е хиперактивен сега. Въпросът е защо той

...
Той коментира: Гешев е хиперактивен сега. Въпросът е защо той
Коментари Харесай

Асен Генов: Повдигнатите обвинения към Тръмп показват, че никой не е над закона

Той разяснява: " Гешев е хиперактивен в този момент. Въпросът е за какво той не беше преди подобен. И явно тези негови дейности демонстрират, че той няма нищо срещу да работи и в политическата повърхност. Иначе тематиките, които той повдига за претенции на събаряне на имунитети, те са настоящи.

 

Независимо, че тематиката с къщата в Барселона сигурно би трябвало да бъде тествана в съда. Повдига въпросът за съответна парламентарна процедура ".

 

Генов даде за образец Бундестага, където има непрекъснато настояща комисия за имунитетите. Тя може да реши дали да вкара въпрос за имунитет в пленарна зала или да го спре. Сега, има образци и за злоупотреби.

 

Той разяснява и обстановката с Доналд Тръмп и повдигнатите му обвинявания.

 

" Политическата логичност може да бъде съпоставена с тази у нас, само че функционално не може да се прави прилика със обстановката у нас. Тръмп продължава да има солидна маса подкрепящи го симпатизанти на Републиканската партия, само че той има и вътрешна съпротива.

 

И, коства ми се с тези правосъдни проблеми ще могат да доведат до там той да загуби поддръжка в някаква степен ", акцентира той.

 

" За мен знаковото в действителност е, че главните критици на настоящия свободен либерален свят, в лицето на Тръмп и събитията, които се случват, могат да видят опровергаване.

Това значи, че системата работи.

 

Полицията очакваше доста повече поддръжници на Тръмп да се съберат, а те бяха към 1000 души. Това значи, че там никой не е над закона, даже някогашен президент може да бъде изправен пред съда и то с много съществени обвинявания ", разяснява Генов.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР