Той каза пред Sky News: Не ме държи буден през

...
Той каза пред Sky News: Не ме държи буден през
Коментари Харесай

Наследствената звезда Брайън Кокс за използването на AI за възпроизвеждане на актьори: „Това е проблем с човешките права“

Той сподели пред Sky News: „ Не ме държи безсънен през нощта, само че съм угрижен за това и Искам да бъде подредено.

„ Мисля, че изкуственият разсъдък е проблем с човешките права. Това не е единствено синдикален въпрос. Това в действителност е кражба на идентичност. И това е доста, доста публикувано сега. "

Кокс сподели, че е изключително угрижен за младите артисти, които счита, че са по-уязвими за употреба от безскрупулни продуценти.

Той сподели: " The по-младите артисти са сложени в обстановка, в която им се споделя, че би трябвало да създадат това, само че те не го вършат, само че те не знаят това сега... "

Канализирайки своя вътрешен Логан Рой, той заключи: „ Беше много извънредно. И по-късно договорката, нали знаете, ние ви даваме $50 или £50, с цел да ви запазим вечно, общо взето, бих им споделил да се махнат. "

Риши Сунак искаше да впечатли Илън Мъск, до момента в който се кикотеше по време на въпросите и отговорите за софтбол

Актьорите в Америка са в стачка повече от 100 дни поради заплащането и изискванията на труд - в това число по-добри защитни ограничения против неоторизирано потребление на техните изображения посредством изкуствен интелект (AI).

Изпълнителите откриха, че работата им е изключително уязвима към новите технологии, с генеративен AI, кадърен да възпроизвежда изражения на лицето, придвижване на тялото и глас с тревожна акуратност.

В четвъртък холивудската звезда Скарлет Йохансон стана следващата звезда, станала жертва на видимо неоторизирана дълбока подправена реклама.

Тя следва стъпките на Том Ханкс, Том Круз и Киану Рийвс, други високопоставени лица в профила са станали обект на необятно обсъждани неразрешени дълбоки фалшификации.

По време на договарянията сред Гилдията на актьорите - Американската федерация на телевизионните и радио актьори (SAG-AFTRA) и Алианса на киното и малкия екран Продуцентите (AMPTP) не престават, ИИ се оказа спънка сред страните.

Междувременно тук, в двудневната среща на върха за ИИ в Обединеното кралство в Блечли Парк, който е домът на английските разбивачи на кодове от Втората международна война, събра политици, софтуерни шефове и учени, с цел да обсъдят провокациите и опциите, които предлага изкуственият разсъдък.

Говорейки в четвъртък, министър-председателят Риши Сунак сподели, че събитието ще „ наклони везните в интерес на човечеството “.

Срещата на върха - чиито делегати включваше и софтуерния милионер Илон Мъск - ​​доведе до Декларацията от Блечли, в която 28 народи, в това число Съединени американски щати и Китай, се съгласиха да си сътрудничат за проучване на опасенията за сигурността към най-способните модели на ИИ в света.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР