Той има визия, потекло и качества, смятат местните хора, за

...
Той има визия, потекло и качества, смятат местните хора, за
Коментари Харесай

Защо Андрей Николов, син на успешен кмет от Созопол, заслужава да е в парламента

Той има визия, родословие и качества, считат локалните хора, за които той работи в Общинския съвет от 2019 годиня

 

Българска социалистическа партия обнови листата си за изключителните парламентарни избори във 2 МИР-Бургас с приятна изненада, даваща вяра за положително бъдеще  –. Той е на 31 години, ръководи личен бизнес и има семейство с две прелестни деца.

За публицистите и анализатори, които наблюдават публичния, стопански и политически живот в общината, номинацията е закономерна, тъй като Андрей Николов е измежду дейните общински съветници в локалния парламент в. Той се появи в действителност изненадващо, само че това бе през 2019 година, в листата с претенденти за общински съветници и съумя да я пренареди с преференциална поддръжка на финала на предизборната акция. 

В интерес на истината, до тогава Андрей бе прочут по-скоро единствено като сина на  тогавашния кмет Златко Николов, управлявал общината два мандата в най-трудния интервал от прехода – от 1994 до 2003 година. Местните го помнят единствено с положително и с това, че съобщи Созопол на идващия кмет Веска Караманова в устойчиво финансово положение и естествен политически климат.

Андрей наподобява на татко си – учтив, просветен, уравновесен.  За късото си време в политиката той сподели, че върви по собствен личен път и се утвърждава като едно от най-ярките и разпознаваеми имена в локалната политика, всички в Созопол към този момент знаят, че може да му се има доверие. Защото желае и работи от самото начало, с цел да позволи проблеми, а не се сеща за гласоподавателите единствено по време на избори.

Големият му плюс е, че е подкрепян, както от по-младото население в Созопол, по този начин и от по-възрастните, без значение от партийната им принадлежност. 
 Андрей Николов със брачната половинка си Стоянка, двете им деца и родителите.
Вдясно е татко му Златко Николов, екскмет на Созопол (1994-2003)
Андрей Николов е роден през 1991 година. Завършил е частната британска гимназия „ Британика “, а по-късно и висше обучение по специалността „ Бизнес администрация “ в Бургаския свободен университет. Има личен бизнес в региона на търговията.

Семейството за него е приоритет, тъй като надълбоко има вяра, че единствено в здрава фамилна общественост могат да се поставят основите на устойчиво гражданско общество. С бъдещата си брачна половинка Стоянка се срещат преди 13 години в плажен бар, и не му би трябвало дълго време, с цел да откри, че това е дамата, с която желае да продължи. Сватбата е през 2014 година, когато той е едвам на 23 години. Днес имат две прелестни момиченца - на 5 и 8 години.

Свободното си време Андрей и Стоянка Николови посвещават на риболова, по този спорт са запалени и двете им дъщери. Най-голямата риба, която той самият е хващал до момента, е 4-килограмова щука. 

Андрей е безапелационен, че би трябвало първо да е образец за децата си, по този начин, както татко му е бил вдъхновяващата персона за самия него. Не харесва и счита, че може да промени задоволително доста недъзи в страната, а като човек на действието пробва самичък да ги трансформира, когато не се намират задоволително смели съратници. Заради това се кандидатира за общински консултант през 2019 година, а сегае приел поканата да влезе в листата с кандидат-депутати на „ Българска социалистическа партия за България “.
 Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пожела триумф на младия кандидат-депутат и го чака в парламента 
Следва правилото: „ Без гръмки обещания да се поемат единствено задължения, които могат да се изпълнят “.  Това е и главния му акцент в персоналната акция, която започва преди месец.

Той е заложил основаването на Национален проект за развиването на туризма и превръщането му в основен бранш, обезпечаване на средства за консервацията и реставрацията на културно-историческите монументи, създаване на туристическа инфраструктура, помощ към селските региони и основаването на по-добри условия на младежите да се връщат и работят там.

Ако бъде определен за народен представител Андрей ще се бори за прехвърлянето на остров Св.Кирик и Юлита от страната на Община Созопол, както и за други обекти, които са с отпаднала нужда.

Очаквайте изявление с Андрей Николов за главните акценти в персоналната му акция

Другите за него:

Петър Кънев, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “: Андрей мощно ме впечатли, освен като биография, а и като метод на мислене
 Инж.Петър Кънев е безапелационен, че на Народното събрание са нужни тъкмо хора като Андрей Николов
Тихомир Янакиев се бори доста, с цел да отвоюва общината и да я стабилизира. Трудно му е, тъй като батакът бе голям, само че виждате, че се оправя. Радващо е, че и други младежи към него израстват. Има едно момче, което доста мощно ме впечатли – Андрей Николов, освен като биография и държание, само че и като метод на мислене. На него би трябвало да се помогне и да му се даде късмет. Имаме потребност от новото потомство – млади политици, които са работили, подписвали са платежни нареждания, носили са отговорност. В Икономическата комисия в 47-ото Народно събрание имаше едни шестима депутати от Промяната и Демократична България, на които като им прочетох CV-ата видях, че нито един не беше работил нещо значително – все грантаджии и анализатори. Те не помогнаха с нищо на България. Нямаме потребност от такива фрагменти, а от хора като Андрей – приключили, стъпили в действителния бизнес, потвърдили се в живота.

Тихомир Янакиев, кмет на Созопол: Уверих се в неговите качества посредством работата му в Общинския съвет на Созопол
 Кметът на Созопол Тихомир Янакиев прикани за поддръжка за Андрей Николов
Убеден съм, че Андрей Николов има какво да даде в тази конкуренция - с концепциите, хъса и интелекта, който има. Уверил съм се в неговите качества счрезработата му в Общинския съвет на Созопол. За мен той е един страховит човек и другар. Искрено се надявам, че с наша помощ неговото наличие в идващия парламент ще е реалност. 
 В Созопол знаят, че на Андрей Николов може да се има доверие и не се изненадвайте, когато видите високия му персонален резултат  Може да подкрепите Андрей Николов с преференция 106 в листа №28
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР