Той е сред само тримата четвъртокласници у нас, преминали малките

...
Той е сред само тримата четвъртокласници у нас, преминали малките
Коментари Харесай

Четвъртокласник премина и двете матури без нито една грешка

Той е измежду единствено тримата четвъртокласници у нас, минали дребните матури без нито една неточност.

Как се реализират 100 от 100 вероятни точки на изпитите по български език и математика във време, в което резултатите всеобщо демонстрират спад в равнището на познания на учениците споделя Ивомира Пехливанова по

Виктор Добриков е от София, а това, че в миналото ще бъде първенец родителите му схващат след една детска беля у дома.

„ Като бях на 4 или 5 години и правехме ремонт. Стената беше бяла и на мен ми изглеждаше доста празна. Един ден тъй като ми беше скучно, взех решение да се упражня и си написах домашното на нея. Когато нашите се прибраха, не бяха доста доволни”, описа детето.

Така, още в предучилищната Виктор открива, че дилемите са забавни даже от стената - стига сметките най-после да излизат правилни.

„ При математиката ми харесва, че мислиш, с цел да разрешиш проблем и най-после си задоволен от себе си”, сподели още момчето.

На 5 Виктор към този момент взема решение задания за първокласници. Затова изпитът по математика след 4 клас му се сторил елементарен.

По-труден се оказва този по български език и литература, само че и на него Виктор има оптималните 100 точки. Той съумява да отговори и на въпроса, който за неговите връстници се оказва препъникамък, а точно: да се изясни смисъла на думата „ пожарникар "

„ Написах, че това е специалност и той избавя хората от пожар, като го гаси с маркуч, цялостен с вода”, изясни момчето.

Ключовата дума била „ специалност ". Голяма част от другите деца не са сетили да напишат това, а единствено са обяснили какво прави пожарникарят.

Извън учебно заведение и триумфите там Виктор споделя, че е едно обикновено 10-годишно момче.

„ Играя доста компютърни игри, само че не пресилвам. Моето занимание е легото и през свободното си време се занимавам с това”, споделя Виктор.

Освен това, Виктор постоянно следи новините и към този момент има своя гражданска позиция.

„ България я виждам като една много хубава страна с доста хубава природа, само че не всички жители в нея се държат по доста патриотичен начин”, споделя детето.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР