Той е сред най-провокативните личности в България, известен е с

...
Той е сред най-провокативните личности в България, известен е с
Коментари Харесай

Евгени Минчев с горещо откровение. Ето какво призна


Той е измежду най-провокативните персони в България, прочут е с острия си и на моменти язвителен език, само че в дълбините на душата си е съумял да скрие същинската си същина. Далеч от суетата, в дома му - неговият храм, той написа лирика и композира музика, а вдъхновението му е любовта. Наскоро той реши да изрази своя богат вътрешен свят в първия си независим концерт “Самотен ”. 

Той споделя, че е усетил възхищението на публиката. " То не спадна през цялата вечер, хората ръкопляскаха през цялата вечер ", спомня си той. Неговият специфичен човек се назовава Карли и живее в Лондон.  " Той е една хубава страст в живота ми. Той е моето ентусиазъм, моята музика, доста специфичен човек за мен ", откровен е Минчев. 
-->
По думите му песента " Обичам те " е въодушевен от любовта. " Хората не са привикнали на тази дума, а тя се повтаря толкоз постоянно в текста, тъй като хората би трябвало да бъдат научени да споделят " обичам те ", безапелационен е артистът.

Минчев разкрива, че не е уединен. " Имам пълностоен и динамичен метод на живот. Текстът на песента " Самотен " не е писан за мен. Обграден съм с хора ", споделя още той.

По информация на Нова телевизия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР