Той е продуцент в Боливуд. А тази нощ именно Боливуд

...
Той е продуцент в Боливуд. А тази нощ именно Боливуд
Коментари Харесай

Тодор Лазаров: Благодарение на мен част от RRR е сниман в България

Той е продуцент в Боливуд. А тази нощ точно Боливуд може да превземе Холивуд. В категорията най-хубава истинска ария " Naatu Naatu " от индийският филм " RRR ", който е доста евентуално  да грабне статуетката.

Тодор Лазаров, който приятелите назовават Джуди, описа в специфичното студио на NOVA, забавни случки от живота си в меката на индийското кино – Боливуд.



„ Когато за първи път ми се обадиха за този филм беше 2018 година. Тогава ми предложиха да бъда индивидът, който се занимава с конете. Но по това време бях в Лондон. След това ми предложиха да бъда екшън камера оператор. Трябваше да е ангажимент за 5-6 дни, а станаха 6 седмици ”, показа той.

По думите му по-късно е станал екшън режисьор, а по-късно довел екипа в България, с цел да снимат част от него в страната ни.



„ С огромните звезди, с които съм работил – Хавиер Бардем, Дуейн Джонсън-Скалата, Стивън Сегал - е доста просто да се снима. С тези артисти, които в действителност са някои – с тях е доста елементарно да се работи, тъй като те са същински експерти ”, акцентира Лазаров.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР