Той е на 55 г. и се казва Драган Глишич55-годишен

...
Той е на 55 г. и се казва Драган Глишич55-годишен
Коментари Харесай

Единият от загиналите в Пирин туристи е сърбин

Той е на 55 година и се споделя Драган Глишич

55-годишен мъж на име Драган Глишич е мъжът, чието тяло бе открито наоколо до тялото на търсения Пламен Христов в един от улеите на връх Вихрен. Оказа се сръбски жител, който живее в Северна Македония и е дошъл в Банско да чества Новата година, съобщи.

„ Много ми е тежко да приказваме, с Драган се познаваме от дребни и доста сме пътували дружно по Европа. Той доста обича природата, както и аз. И този път беше служебно по работа в Македония и искаше да остане за нова година в Македония “, сподели неговият другар Горан Бзенич.

След 12-часова акция нощес в Пиринпланински спасители смъкнаха на ръце телата на търсения 70-годишен Пламен Христов и на непознатия жител, чиято идентичност не беше изяснена.

Помощта по въздух не се случи, само че макар тежкия терен отрядите от Банско, Разлог, Кюстендил, Благоевград и София съумяха да се оправят.

Спасителите приканват туристите да бъдат деликатни, излизайки в планината, тъй като времето там се трансформира за минути, а рисковете през зимата са доста.

Засега остава тайнственост по какъв начин Христов и Глишич се озовават на едно и също място в планината. Не се познават с него и няма другари в България, споделя за приятеля си Горан Бзенич.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР