Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов.

...
Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов.
Коментари Харесай

Млад строител от Пловдив изгражда едни от най-модерните сгради ВИДЕО

Той е на 29 години и се споделя Венцислав Кисов. Собственик е на строителна компания и от 5 години работи като строителен бизнесмен в Пловдив. Запалва се по занаята от татко му, който е бил в строителния отрасъл. Целият му умишлен живот е обвързван със строителство. Завършва строителство и архитектура, след което взема решение да направи идната крачка и на 24 години основава лична компания. В нея работи и сега.
Прочетете още
В ново риалити предаване - “Строителство и ремонт с Венцислав Кисов ”, младият пловдивски бизнесмен ще приближи читателите на  ,  и   до своя свят, до изкуството за създаване на здания, до строителното творчество, в което е вплетена и историята на човешката цивилизация.



- Какви обекти сте приключили досега?

- Обектите са десетки, само че едни от тях, с които се гордея са хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery, очна болница " Луксор ", еднофамилни къщи в Пловдив и Хисаря, жилищни здания с жилища. 



Къща в Хисаря



Хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery



Очна болница " Луксор "

-  Какво следва?

- Смятам, че съм упорит човек, постоянно виждам в положителна тенденция, по тази причина бих дал отговор по този метод: Предстои постоянно по-добро, в сравнение с е било преди, а точно нови и забавни планове за осъществяване.

- Кой употребява услугите Ви на строител?

- Колеги в сектора, вложители, хотелиери, семейства…

-  Как се чувствате като един от най-младите?

- Дали сега съм най-младият, не знам, само че когато бях на 24 години, мисля, че сигурно бях. Мнението ми е, че в никакъв случай не е рано да започнеш, въпрос на упоритост, предпочитание и да слушаш единствено и само себе си! Чувствам се удоволетворен от това, че за годините ми съм стигнал до задачата, върху която се бях фокусирал преди 5 години, което ми е коствало доста ограничения, работа до късно...

-  Защо решихте да започнете риалити предаване, обвързвано със строителството?

-  Реших да стартира сходен план, с цел да мога да докосна фена до моя свят, ще бъде забавно... Ще проектираме, ще сътворяваме, ще имат опцията да видят по какъв начин реализираме нечия фантазия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР