Той беше тежката категория в американската политическа, за да стане

...
Той беше тежката категория в американската политическа, за да стане
Коментари Харесай

Джоан Колинс: Отказах на Боби Кенеди, беше женен /СНИМКИ/

Той беше тежката категория в американската политическа, с цел да стане идващият президент, а тя беше английската звезда, която си проправи път в Холивуд.

Сега Джоан Колинс разкри по какъв начин е трябвало да отхвърли ухажването на Боби Кенеди, напомняйки му, че е женен, написа Дейли мейл.

В искрено изявление по време на обяд с приятеля си Пиърс Морган за The Mail on Sunday`s You, Джоан си спомня по какъв начин братът на президента Джон Кенеди й е подал пас... само че остава дипломатично потайна за детайлностите.

„ Етел, неговата вдовица, към момента е жива, тъй че в действителност не желая да се впускам прекалено много в детайлности, тъй като не бих желала да я нараня “, споделя тя.

„ Това беше едно от нещата, които му споделих:„ Омъжена съм, ти си женен ".  Но той беше толкоз харизматичен!

Бившият основен прокурор на Съединени американски щати имаше репутацията на коцкар, като завоеванията му включваха Ким Новак, Лий Ремик и, както се допуска, Мерилин Монро.



Запитана по какъв начин е приел нейното отменяне, Джоан споделя просто: " Той е благородник, това е всичко, което мога да кажа. "

Джоан, която тази година чества своята 70-та година на екран, разкрива по какъв начин е плакала, като е чула новината за убийството му през 1968 година, пет години откакто бе убит брат му.

„ Той щеше да бъде най-прекрасният президент “, споделя тя. „ Знам, че е ненавиждан от доста хора, само че всеки, който е брилянтен, интелигентен и харизматичен, е ненавиждан. “

87-годишната Джоан, която е била омъжена пет пъти, си спомня и за двегодишния си разказ с артиста Уорън Бийти. Той е бил толкоз деятелен сред чаршафите, че хотелът в Бевърли Уилшир в Лос Анджелис е трябвало да смени леглото в жилището.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР