Той беше най-могъщият наркобос в света, но рискува да бъде

...
Той беше най-могъщият наркобос в света, но рискува да бъде
Коментари Харесай

Ел Чапо, един от най-големите наркобосове, рискува да бъде осъден на доживотен затвор

Той беше най-могъщият наркобос в света, само че рискува да бъде наказан на пожизнен затвор в Съединени американски щати: няколко дни преди оповестяването на присъдата му в Ню Йорк, Хоакин Гусман, именуван Ел Чапо, към този момент е единствено своя бледа сянка, написа Франс прес.

След екстрадицията си в Съединени американски щати на 19 януари 2017 година Ел Чапо - Дребосъка, прякор, който дължи на ниския си растеж от към 160 см - е изгубил аурата си: изолиран в килията си 23 часа в денонощието, откакто два пъти избяга в Мексико, той може да вижда единствено юристите си и седемгодишните си дъщери близначки. Дори на жена му не е разрешено да го посещава.

След тримесечен развой, на който бяха разказани рисковото принуждение и корупция на картелите, през февруари 62-годишният Хоакин Гусман беше приет за отговорен по 10 обвинявания, в това число, че в продължение на 25 години е бил един от ръководителите на могъщия картел " Синалоа ", отговарящ за износа на стотици тонове кокаин и други опиати към Съединени американски щати.

Очаква се присъдата му да бъде оповестена на следващия ден и, в случай че няма изненади, той ще получи пожизнен затвор.

Продавач на портокали
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР