С това, което се случва в Украйна, тя продължава да

...
С това, което се случва в Украйна, тя продължава да
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Това явно няма да е последният мандат на Путин

С това, което се случва в Украйна, тя продължава да е едно от най-горещите места на планетата. Загиналите всекидневно са сред 500 и 1000 от двете страни, да не приказваме за цивилните жертви. Нормално е това да е основата на всички рецензии против ръководството на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975. Това очевидно няма да е последният мандат на неговото ръководство. Това съобщи някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

Фиксацията върху личността на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 към този момент става прекомерна. Трябва в по-широк ъгъл да се преглежда това, което се случва в Русия. Вероятно на 9 май ще има нови знаци. Той говореше за единение, единодушие, отдаденост, връщане на историческите земи. Това даде знак, че е постигнал една от задачите – обединяване. Това са знаци, че Русия в негово лице ще втвърдява линията. Едва ли можем да чакаме отклоняване от тази ескалираща линия, която следим ”, изясни журналистът Валерий Тодоров.

Франция има доста ярка позиция по отношение на войната в Украйна. Тя желае да има водеща роля в оформяне на европейската политика във връзка войната, счита Керемедчиев. По думите му Китай не счита, че с военни средства може да се реши този спор.

Очакванията от Китай са да бъде поръчител. Китай вижда себе си не като един дистанциран наблюдаващ, а като сътрудник в разговора, добави Тодоров.

Милен Керемедчиев подочи, че проявлението на пленената военна техника на НАТО припомня на парада след Втората международна война. В риториката на Путин се показва, че Русия е в Украйна, с цел да бори фашизма.

" Казно бе, че това, което към този момент е превзето е приключен факт. Путин се пробва да беседва с политика на свършените обстоятелства. Това значи, че разговорът оттук-нататък ще бъде доста сложен за възобновяване на отнетите територии ", акцентира журналистът.

Лятото нормално е интервал на атака, добави Тодоров.

Видя се, че с неуверената политика на Съединени американски щати и забавянето на помощта, войната в Украйна става от ден на ден европейски въпрос, съобщи Милен Керемедчиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР