Професионалистът от Strictly Come Dancing Йоханес Радебе остана съсипан, след

...
Професионалистът от Strictly Come Dancing Йоханес Радебе остана съсипан, след
Коментари Харесай

Йоханес Радебе от Strictly Come Dancing остана съсипан, тъй като на семейството му беше забранено да влиза в Обединеното кралство

Професионалистът от Strictly Come Dancing Йоханес Радебе остана унищожен, откакто фамилията не можа да участва на премиерата на новото му шоу заради проблеми с визата.

Любимата майка и братята и сестрите на професионалния танцьор пропуснаха шанса да видят осъществяването на Йоханес по време на турнето му House of JoJo в London Palladium тази седмица, защото министър председателят Риши Сунак продължава да постанова строгите ограничения против строгите визови правила за имигранти надявайки се да посетя или да се преместя в Обединеното кралство.

Йоханес, който е родом от Южна Африка, изрази горчивата си горест, откакто майка му Джейкобет беше принудена да пропусне шоуто му след месеци на неспокойствие и очакване да види надарения си наследник да играе на сцената във второто му У дома.

Звездата от Strictly Come Dancing разкри, че макар че е печален, че фамилията му е било насила да пропусне шоуто в Лондон, той се надява, че в този момент могат да стигнат до Ливърпул, с цел да го видят в деяние. Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР