Той беше категоричен, че Русия защитава своите граждани и домовете

...
Той беше категоричен, че Русия защитава своите граждани и домовете
Коментари Харесай

Путин с реч на омразата, обвиненията и заплахите в годишното послание към парламента /видео/

Той беше безапелационен, че Русия пази своите жители и домовете им.

.

" В резултат на американски военни акции са починали към 1 милион души, а над 30 милиона са бежанци. Това никой в света няма да го не помни ", добави Путин и съобщи, че Западът употребява Украйна като терен и полигон против Русия.

Руският президент твърди в речта си, че " Донбас и Украйна са се трансформирали в тотална неистина " на Запада, който се е отдръпнал от фундаменталните съглашения и се пробва да разшири НАТО като " покрива Русия с чадър ".

" Невъзможно е да бъде победена Русия на бойното поле, по тази причина се правят все по-агресивни осведомителни офанзиви. Постоянно лъжат, не стопират офанзивите против нашата просвета, против Руската православна черква ", означи още президентът и акцентира, че " Западът възнамерява да трансформира спора в Украйна в световен ".

" Ние в никакъв случай няма да станем като Киев и западните страни, няма да разчистваме сметки с тези, които направиха крачка настрана и се отдръпнаха от родината си. Нека това остане на тяхната съвест. Основното е, че жителите им дадоха морална оценка. Гордеем се, че нашият многонационален народ зае кардинална позиция и поддържа нашите дейности в отбрана на Донбас ", сподели Путин и продължи:

" За хората никой не намерения, трансфораха ги в " консуматив ". Тъжно, само че факт. И отговорността е на Киев и Запада ".

" Сега още веднъж сме дружно, което значи, че сме още по-силни. И ще създадем всичко, с цел да се върне дълго чаканият мир по нашите земи. Нашите герои се борят за това, за своите предшественици, за бъдещето на децата и внуците, за обединяването на нашия народ ", безапелационен беше съветският президент, обявявайки минута безмълвие. Той съобщи, че се прекланя пред фамилиите на бойците и техните съпруги, а думите му бяха приветствани от публиката.

Според Путин всяко семейство би трябвало да бъде заобиколено от грижи и почитание, " техните потребности би трябвало да бъдат задоволени без администрация ". За тази цел Путин предложи основаването на специфичен фонд, който да дава цялостна целева поддръжка в сходни обстановки.

Той разгласи, че фамилиите на всички починали и ветерани ще могат да се възползват от услугите на обществен служащ.

Трябва да се увеличи равнището във всички подразделения на съветската войска, акцентира още съветският държавен глава.

" Санкциите против Русия целяха да накарат нашите жители да страдат. Но това не се случи. Икономическите управляващи съумяха да запазят устойчива стопанската система на страната ни, не позволиха недостиг и провал на финансовата система ", добави Владимир Путин.

" Тези, които потеглиха по пътя на измяната към Русия, ще бъдат подведени под отговорност, само че ние няма да организираме " лов на вещици ", сподели още президентът и продължи:

" Който тръгне по пътя на директното изменничество, извърши терористични и други закононарушения против сигурността на нашето общество, териториалната целокупност на страната, ще носи отговорност по закон ", сподели Путин.

Вниманието към речта на Путин е изключително засилено, защото се чака той да даде информация за хода на войната в Украйна, която от своя страна има значение за протичащото се в интернационален проект.

" Всички чакат посланието с вярата да чуят оценката на ставащото, на специфичната военна интервенция, на интернационалната обстановка и визията на президента по какъв начин се оправяме с това и по какъв начин ще се развиваме по-нататък ", изясни по-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

В изложбения комплекс " Гостиный двор " в центъра на Москва участват участници в бойните дейности в Украйна, както и ръководителите на по този начин наречените нови територии или отчасти анексираните Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.

Очаква се малко по-късно от Полша тирада да произнесе и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който също ще разяснява войната в Украйна.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР